manhattan

Začnimo na glasbenem odru, kjer je zYpper eXclusive vstopil v vaša ušesa kot val elektronskih vibracij, ki so odmevale skozi čas in prostor. Radijska oddaja, ki je začela svojo pot v oktobru leta 2018, se je hitro uveljavila kot ena izmed najbolj priljubljenih v celjski regiji. Vsak petek ob 20. uri se je na frekvencah Radia Fantasy razvijal glasbeni spektakel, ki je trajal eno uro in vas je popeljal v svet klubskih ritmov, nežnih melodij in raznolikih zvočnih pokrajin.

zYpper eXclusive ni bila le običajna radijska oddaja; je bilo glasbeno potovanje, ki se ježilo v globine elektronske house glasbe. Vsak teden vas je vodil izkušeni gostujoči DJ, ki je z izjemnim glasbenim izborom in tehnično spretnostjo ustvarjal enourni set, poln energije in čustev. Med njimi smo našli domače talente in uveljavljena imena, ki so bila prepoznana tako na regionalni kot mednarodni ravni. Spretno so izbirali zvoke klasičnega housea, soul glasbe, diska ter bolj živahnih ritmov, kot so funky ali afro house, in se občasno poglobili v podzemne zvrsti, kot so deep, progressive in tech house.

Pomembno vlogo pri oblikovanju oddaje je igral urednik Silverj, ki je s svojim izjemnim poznavanjem glasbene scene in strastjo do elektronske glasbe skrbno izbiral in pripravljal glasbene vsebine. Poleg tega se zYpper eXclusive širi tudi preko meja Slovenije, saj je postala priznana platforma za mednarodno sodelovanje. Med najnovejšimi dosežki oddaje je bilo sodelovanje z znanimi imeni, kot so Jerry Ropero, Alaia & Gallo, Paolo Barbato, Max Millan, Amorhouse in mnogi drugi.

Celoten arhiv oddaj je na voljo na kanalu MixCloud zYpperja, kjer lahko vsakdo najde svoj glasbeni raj in se prepusti valovom elektronske glasbe. zYpper eXclusive ni bila le radijska oddaja; je bila glasbena izkušnja, ki združuje ljubitelje elektronske glasbe in ustvarja edinstveno atmosfero, v kateri se vsakdo lahko prepusti ritmu in melodiji.

 

Vse je eno

www.manhattanmusic.si

V svetu se vsak trenutek rojeva iz nevidnih niti idej in vsak korak poganja želja po večjem, boljšem, globljem. In tako se je začela tudi zgodba Manhattna – nekje med mislijo, ki je nežno zašepetala v uho, željo, ki je počasi vzklila v duši, ter priložnostjo, ki je z odprtimi rokami čakala na svoj trenutek.

A v življenju prave priložnosti ni moč prepoznana na prvi pogled. Pogosto se skriva v ozadju, tiho opazuje in čaka na pravi trenutek, da stopi iz sence in osvetli pot. In tako se je tudi zgodilo.

Manhattn ni nastal iz velikih načrtov in premišljenih strategij, temveč iz iskrenega smeha, deljenih trenutkov in neprecenljive energije, ki jo prinaša spontanost in brezskrbnost. Vsak je dač delček sebe na mizo – drobne radosti, skrite sanje, iskrive misli – in tako smo skupaj ustvarili nekaj, kar presega vso materialno.

To živo utripanje srca, to nalezljivo veselje – besede same po sebi ne morejo zajeti celotnega spektra občutkov, ki jih doživimo, ko smo priča nečemu tako osupljivemu, tako živahnemu, tako resničnemu. Lahko bi pripovedovali in opisovali, znova in znova, vendar brez neposredne izkušnje, brez prisotnosti, je to kot gledanje sveta skozi zamegljeno steklo.

Prisotnost je ključ, temelj, na katerem se gradi vsaka izkušnja. To je tisti neopisljiv občutek, ki ostane v zraku, ki prežema vsako celico našega bitja in se zliva v večnost. In tam, sredi narave, v objemu njenega brezmejnega duha, smo doživeli trenutek, ki je presegel vsa pričakovanja.

VEČ INFO
VEČ INFO
VEČ INFO
Previous slide
Next slide
Scroll to Top