FREKVENCE ZA DUŠO
VEČ INFO
VEČ INFO
VEČ INFO
Previous slide
Next slide

Poslanstvo zYpperja je globoko ukoreninjeno v priložnostih, ki jih ponuja mladim neuveljavljenim DJ-jem, da se izražajo in razvijajo skozi glasbo. Naš cilj je voditi jih skozi proces izobraževanja, deliti dragocene izkušnje in jim omogočiti, da se razcvetijo na glasbenem prizorišču. Šolanje je ključni del tega poslanstva, ki ga bomo uresničili takoj, ko bo na voljo ustrezno okolje. To bo priložnost za tiste, ki si želijo pridobiti samozavest na odru in nabrati potrebne izkušnje, preden stopijo pred občinstvo.

Kreiramo svet skozi frekvence

Od samih začetkov je bila elektronska glasba naša prvotna strast, ki nas je združila v mozaik današnje skupnosti. Zavzeti smo za predstavitev plesne house glasbe različnim družbenim skupinam, spodbujanje razumevanja in ohranjanja iskrice svobode plesa, ki jo vzbujajo ritmi, bas linije in vokali umetnikov.

Naše poslanstvo vključuje tudi povezovanje in sodelovanje med umetniki na elektronski sceni prek druženja na različnih dogodkih. Na koncu združimo vse te elemente v izjemno doživetje naših dogodkov. Čeprav morda nismo edini v Sloveniji, ki smo razvili takšno mešanico house kulture, se zavedamo družbene odgovornosti za razvoj elektronske scene.

V Sloveniji je elektronska glasba še vedno manj razvita kot v tujini, manjka ji medijske pozornosti in pogosto se spopada s predsodki in izzivi organizacijske narave. Pri zYpperju si prizadevamo, da bi elektronsko glasbo spoznali na način, ki ga poznajo mnogi umetniki, ki so del naše zgodbe. Glasba je za nas na prvem mestu, saj verjamemo v moč in univerzalnost glasbenega izraza.

Začnimo na glasbenem odru, kjer je zYpper eXclusive vstopil v vaša ušesa kot val elektronskih vibracij, ki so odmevale skozi čas in prostor. Radijska oddaja, ki je začela svojo pot v oktobru leta 2018, se je hitro uveljavila kot ena izmed najbolj priljubljenih v celjski regiji. Vsak petek ob 20. uri se je na frekvencah Radia Fantasy razvijal glasbeni spektakel, ki je trajal eno uro in vas je popeljal v svet klubskih ritmov, nežnih melodij in raznolikih zvočnih pokrajin.

zYpper eXclusive ni bila le običajna radijska oddaja; je bilo glasbeno potovanje, ki se ježilo v globine elektronske house glasbe. Vsak teden vas je vodil izkušeni gostujoči DJ, ki je z izjemnim glasbenim izborom in tehnično spretnostjo ustvarjal enourni set, poln energije in čustev. Med njimi smo našli domače talente in uveljavljena imena, ki so bila prepoznana tako na regionalni kot mednarodni ravni. Spretno so izbirali zvoke klasičnega housea, soul glasbe, diska ter bolj živahnih ritmov, kot so funky ali afro house, in se občasno poglobili v podzemne zvrsti, kot so deep, progressive in tech house.

Pomembno vlogo pri oblikovanju oddaje je igral urednik Silverj, ki je s svojim izjemnim poznavanjem glasbene scene in strastjo do elektronske glasbe skrbno izbiral in pripravljal glasbene vsebine. Poleg tega se zYpper eXclusive širi tudi preko meja Slovenije, saj je postala priznana platforma za mednarodno sodelovanje. Med najnovejšimi dosežki oddaje je bilo sodelovanje z znanimi imeni, kot so Jerry Ropero, Alaia & Gallo, Paolo Barbato, Max Millan, Amorhouse in mnogi drugi.

Celoten arhiv oddaj je na voljo na kanalu MixCloud zYpperja, kjer lahko vsakdo najde svoj glasbeni raj in se prepusti valovom elektronske glasbe. zYpper eXclusive ni bila le radijska oddaja; je bila glasbena izkušnja, ki združuje ljubitelje elektronske glasbe in ustvarja edinstveno atmosfero, v kateri se vsakdo lahko prepusti ritmu in melodiji.

 

 


zYpper Classic je bila nostalgija v zvokih, potovanje nazaj v čas, ki je zaznamoval klasično elektronsko glasbo od leta 1995 do 2008. To so bila leta, ko so se rodili legendarni zvoki, ki so oblikovali današnjo glasbeno krajino. V teh zlatih letih je elektronska glasba dosegla svoj vrhunec v underground sceni, odražajoč duh časa in ustvarjalno raznolikost.

Oddaja zYpper Classic je bila kot odprt spomenik tem izjemnim obdobjem glasbene zgodovine, ki jih je oblikovala nepozabna mešanica ritmov, melodij in energije. Zvoki tega obdobja so postali temelj sodobne glasbe, s čimer so vplivali na celotno generacijo glasbenikov in poslušalcev. V vsakem tonu, vsaki melodiji in vsakem ritmu je zYpper Classic oddajala dušo tistega zlatega obdobja elektronske glasbe.

Ustanovitelj oddaje Silverj je kot izkušen DJ ustvaril to oddajo kot nekakšen poklon tem izjemnim umetnikom in njihovi dediščini. Z več kot eno uro dolgim setom je vsak petek ob 20:00 na frekvencah Radia Fantasy ustvarjal glasbeno popotovanje skozi čas, ki je prebujalo spomine in občutke nostalgije. Čeprav še nismo dodali teh oddaj, bodo kmalu na voljo, da oživijo spomine na najbolj legendarne in nepozabne zvoke tistega obdobja, ki so še danes del naše glasbene dediščine.

 

projekti

zYpper Secret je kot ključ,

ki odpira vrata v skrivnostni svet ekskluzivnih doživetij, kjer se na izbranih, neznanih lokacijah združijo le povabljeni prijatelji. Tu se naravni vtisi, house glasba in nalezljiva pozitivna energija združujejo v enkratno izkušnjo, ki presega običajne zabave. V ozadju tega skrivnostnega dogodka stoji koncept zYpper Music, ki predstavlja našo strast do razvoja elektronske house glasbe. Ta glasba ni le ozadje, temveč srce in duša naših ekskluzivnih zabav, kjer se ustvarja prostor za popolno izražanje in poglobljeno doživetje.

zYpper Summer predstavlja več

kot le običajen poletni dogodek na prostem. Je izjemno doživetje, ki nas popelje v čarobni svet narave, glasbe in pozitivne energije. Ko stopimo na prizorišče, nas objame nežna sapica, sončni žarki pa nas prijazno pozdravijo, ko se prebijajo skozi goste veje dreves. V ozadju se razlega prijetna glasba, ki nas popelje v drugačen svet, svet, kjer se lahko prepustimo plesu in uživanju v vsakem trenutku. Čutimo, kako se naše telo prepušča ritmu, kako naše srce bije v sozvočju z glasbo, kako vsaka celica našega telesa začuti to edinstveno energijo.

zYpper Castle je kot vrata

v preteklost, ki se odpirajo pred nami, vabijoč nas v čarobni svet slovenskih gradov. Tu se starodavna zgodovina in sodobno druženje prepletata v harmonični simfoniji, ki odmeva kot reka zgodovinskih anekdot. Občutimo čarobnost druženja, plesa, in šegavosti, ki sežejo v globine arheološke preteklosti. Ob vsakem koraku se zdi, da stopamo po poti veličastnih viteških legend ali da se zapletamo v nevidne niti zgodovinskih prizorov, kjer se preteklost dotika sedanjosti.

zYpper Open športno doživetje

ki se razprostira čez celo poletje, navdihnjen z duhom tekmovanja in sprostitve na peščenih igriščih odbojke na mivki. Športno vzdušje, sončni žarki in peščeni odsevi ustvarjajo edinstveno atmosfero, kjer se dinamičnost športa in sproščenost poletja prepletata v harmonično celoto. Ob tem dodamo še mlade DJ-je, ki s svojo glasbo ustvarjajo vzdušje, ob katerem se ob dobri hrani in osvežilnih koktajlih družimo in ustvarjamo nepozabne spomine. Vsak turnir je začinjen z obilico nagrad in animacij, ki vzbudijo adrenalinski naboj tekmovanja, obenem pa omogočajo uživanje v toplih poletnih dneh v prijetni družbi.

V vsakdanjem toku časa se skriva neizmerna lepota doživetja, kjer se naša pričakovanja prepletajo z našo ustvarjalno voljo, razkrivajoč čarobnost vsakdana. Umetnost se izraža v različnih oblikah, a v vsakem izmed nas prebudi neizmerno življenjsko silo, ki poganja naše strasti in oblikuje našo identiteto. Fotograf se v svojem svetu prebudi ob vsakem pritisku na sprožilec fotoaparata, kjer se zdi, da čas zastane, in prostor oživi. Skozi objektiv ujame vsak trenutek, vsako čustvo, kar se nato odraža v njegovih fotografijah kot globok odsev resničnosti. Vsaka fotografija je zgodba sama zase, ki pripoveduje o življenju, ljubezni, bolečini, in upanju, ki se prepleta v vsakdanjem dogajanju.

Podobno kot fotograf se tudi DJ znajde v svojem elementu, ko se zavrtijo prvi ritmi elektronske glasbe. Skozi mešalno mizo izraža svojo notranjo vibracijo, izbirajoč zvoke, ki resonirajo s čustvi v danem trenutku. Vsaka pesem postane potovanje, vsak zvok pa čarovnija, ki poveže DJ-ja s plesiščem in poslušalci. V tej interakciji se rodi harmonija, ki presega meje besed in seže v globine človeške duše.

Umetnost ni le stvarnost, temveč prepletanje čustev, izkušenj in trenutkov, ki oblikujejo naše bivanje. Vsak dotik, vsak ton, vsaka slika je kot šepet časa, ki nas spominja, da smo del nečesa večjega. V tem nenehnem toku dogajanja je pomembno, da se ustavimo, okusimo vsako nianso življenja in se prepustimo čarom vsakdana, ki nas napolnjujejo z življenjsko energijo.

V zgodbah vsake umetniške stvaritve se skriva edinstvenost človeškega izraza, ki se neponovljivo odraža v vsakem delu. Vsak umetnik, vsak ustvarjalec nosi v sebi neizmerno moč in ustvarjalno energijo, ki jo lahko prenaša skozi svoje delo. V globinah njihovega izraza se skriva univerzalnost, ki nas povezuje in navdihuje, da raziskujemo nove dimenzije človeškega doživetja.

Vsak trenutek, vsaka izkušnja je priložnost za odkrivanje, rast in preobrazbo. Umetnost nas vabi, da se prepustimo toku ustvarjalne energije, ki nas napolnjuje z življenjsko strastjo in nam daje moč, da zasijemo v polnosti svojega izraza.

Začnimo na glasbenem odru, kjer je zYpper eXclusive vstopil v vaša ušesa kot val elektronskih vibracij, ki so odmevale skozi čas in prostor. Radijska oddaja, ki je začela svojo pot v oktobru leta 2018, se je hitro uveljavila kot ena izmed najbolj priljubljenih v celjski regiji. Vsak petek ob 20. uri se je na frekvencah Radia Fantasy razvijal glasbeni spektakel, ki je trajal eno uro in vas je popeljal v svet klubskih ritmov, nežnih melodij in raznolikih zvočnih pokrajin.

zYpper eXclusive ni bila le običajna radijska oddaja; je bilo glasbeno potovanje, ki se ježilo v globine elektronske house glasbe. Vsak teden vas je vodil izkušeni gostujoči DJ, ki je z izjemnim glasbenim izborom in tehnično spretnostjo ustvarjal enourni set, poln energije in čustev. Med njimi smo našli domače talente in uveljavljena imena, ki so bila prepoznana tako na regionalni kot mednarodni ravni. Spretno so izbirali zvoke klasičnega housea, soul glasbe, diska ter bolj živahnih ritmov, kot so funky ali afro house, in se občasno poglobili v podzemne zvrsti, kot so deep, progressive in tech house.

Pomembno vlogo pri oblikovanju oddaje je igral urednik Silverj, ki je s svojim izjemnim poznavanjem glasbene scene in strastjo do elektronske glasbe skrbno izbiral in pripravljal glasbene vsebine. Poleg tega se zYpper eXclusive širi tudi preko meja Slovenije, saj je postala priznana platforma za mednarodno sodelovanje. Med najnovejšimi dosežki oddaje je bilo sodelovanje z znanimi imeni, kot so Jerry Ropero, Alaia & Gallo, Paolo Barbato, Max Millan, Amorhouse in mnogi drugi.

Celoten arhiv oddaj je na voljo na kanalu MixCloud zYpperja, kjer lahko vsakdo najde svoj glasbeni raj in se prepusti valovom elektronske glasbe. zYpper eXclusive ni bila le radijska oddaja; je bila glasbena izkušnja, ki združuje ljubitelje elektronske glasbe in ustvarja edinstveno atmosfero, v kateri se vsakdo lahko prepusti ritmu in melodiji.

VEČ INFO
VEČ INFO
VEČ INFO
Previous slide
Next slide
resident dj's

Silverj

Več let je že preživel v nočnem vrvežu klubov. Občutil je ritem mnogih klubov in festivalov, bodisi doma v Sloveniji ali pa daleč stran, kjer je zavzel oder kot gost ali rezident DJ. Ustvaril je znamko HouseFeel, soustanovitelj in ustvarjalec blagovne znamke zYpper, ki je v zadnjih letih pridobila na intenzivnosti in pomenu. Ustanovitelj blagovne znamke OG in Manhattan. Več let urednik oddaje zYpper eXclusive in kasneje zYpper Classic na radiu Fantasy v Celju, vešč podjetnik z izkušnjami na številnih področjih organizacije in logistike, je z njegovimi prsti tkano mrežo glasbe, produkcije, dogodkov, in grafičnega oblikovanja.

V prihodnosti se mu odpirajo vrata k številnim projektom, ki jih s srcem pričakuje in jih uresničuje korak za korakom. Spretno zagovarja zdrav način življenja, ki objema duha in telo, ter je goreč zagovornik brezhibnega športnega udejstvovanja in življenja brez omamnih substanc. Ko zaživi tema glasbe, hitro spoznamo, da je elektronski utrip njegova duhovna domovina, vir veselja in sprostitve. Posebno mesto v njegovem srcu zaseda pristni house, tisti, ki mu pravijo »klasika«, sestavljen iz melodij, udarnih basov, ritmičnega groova in zapeljivih vokalov. 

Njegovi seti so zapletena zmes skrbno izbranih tonov, ki predstavljajo svež veter v glasbenih tokovih klubske scene. Prepričan je, da je glasba način komunikacije, ki prenaša sporočila občinstvu ter z melodijami in besedili celo vpliva na razpoloženje, včasih dosegajoč evforijo. Njegovo poznavanje glasbe in občutek za množico sta ga popeljala tudi v vode produkcije. 

Njegova prva skladba, “World Hold On”, je izšla v izvirni obliki na platformi “Choon” in zajema vse, kar je, misli in čuti. Nedavno jo je izpopolnil v še boljšo verzijo v sodelovanju s Dinom DZ. Zgodba za zgodbo, kot v psihološkem romanu, se razkriva in odpira oči, duha, ter vzbuja nove dimenzije razmišljanja.

Podgy

Ko govorimo o legendi nočnega življenja, ni mogoče mimo Eminence, ki že več kot dve desetletji osvaja klubske odre. Med redkimi didžeji, ki še vedno izbirajo plošče in se predajajo čarom gramofonov, je navdušen zbiratelj vinilnih plošč, ki jih skrbno vključuje v svojo glasbeno zbirko. Prepričan je, da je v melodiji srce glasbe, zato ga najbolj navdihuje soulful house, ne glede na to, ali je to vokalni, deep, tech, pumpin ‘ali progresiven zvok. Glasba je zanj več kot strast, je družinska dediščina, saj izvira iz rodu glasbenikov; oče, brat in sestra, vsi so del glasbenega sveta.

Svojo pot kot didžej je začel leta 1999, ko se je pridružil skupini PartyHouse DJ-jev, a njegova prava pot se je začela na fakulteti v Mariboru, kjer je v klubu ŠTUK začel izpopolnjevati svoje spretnosti. Zgodaj je odkril ljubezen do gramofonskih plošč, kar je v njem prebudilo strast, da se je odločil za nakup svojega prvega gramofona in začel ustvarjati s ploščami, ki so bile njegova inspiracija. Z zgodnjimi jutranjimi urami in meseci vztrajnega vadbe se je razvil v zvestega oboževalca house glasbe na vinilu, kar ostaja še danes njegov glavni pečat. Hitro je prestopil meje didžejanja in se preizkusil v umetnosti organizacije, kjer je s svojo vizijo ustvaril zgodbe, ki so nagovarjale množice.

Kot soustanovitelj zgodbe zYpper je v začetnih fazah projekta s svojim izjemnim prispevkom postavil trdne temelje. Danes se z nasmehom ozira na pot, ki jo je prehodil, saj je postal ponosen oče in še naprej sodeluje v projektu, kolikor mu čas dopušča.

Klemenz

Dejan Klemenc, znan tudi kot ‘kLEMENZ’, je glasbenik izjemnega talenta, katerega glasbena pot je zaznamovana s strastjo, predanostjo in edinstvenim zvokom. Njegova glasba, kakor čarobna preproga, se razteza med različnimi žanri, od dušnega, disko-obarvanega housea do premišljeno zasnovanega deep techa. Vsaka nota nosi sled njegovega srca in duše, ustvarjajoč nepozabne glasbene trenutke.

Leta 2018 se je Dejan vrnil iz potovanja po Južni Afriki, obogaten s kulturo in zvoki afriške glasbe, ki so globoko zaznamovali njegovo ustvarjalnost. Strast do afro housea je postala gonilo njegove umetniške poti, ki jo je pozdravil svetovni glasbeni oder.

Kot izvršni producent, urednik in voditelj LIVE radijske oddaje “AFTERDARK house with kLEMENZ” na londonski postaji Soundwave Radio je Dejan delil svojo ljubezen do glasbe s poslušalci po vsem svetu. Njegova oddaja je postala zatočišče za ljubitelje elektronske glasbe, ki so lahko skozi njegove izbire in mešanje tonov in ritmov potovali. Z nastopom na Drums Radio in ustanovitvijo nove LIVE oddaje “AFREEKA with kLEMENZ” se je Dejan utrdil kot vodilna figura v svetu afro house glasbe. Njegovi seti so postali sinonim za energijo, melodijo in globoko resonanco, ki jo prinaša afriški house zvok.

Leto 2024 je prineslo novo poglavje v Dejanovi karieri z začetkom radijske oddaje “FRIDAY HOUSE FM” na KOROŠKEM RADIU. Ta edinstvena oddaja je postala središče elektronske glasbe v Sloveniji, kjer Dejan deli svoje najnovejše skladbe, gosti izjemne glasbene talente in povezuje ljubitelje glasbe z vseh koncev sveta. Ob vsem tem uspehu pa Dejan ni pozabil na svoje korenine. S svojo založbo “AFREEKA RECORDS” spodbuja afriške talente in dviga afriški house zvok na svetovno prizorišče. Njegova glasba je postala most med kulturami in ljudmi, ki so se zaljubili v ritme njegove glasbe.

Dejan, kot ustvarjalec, je presegel meje glasbene ustvarjalnosti. Njegova dela so bila objavljena na uglednih založbah po vsem svetu, njegovi remiksi so osvojili srca poslušalcev, njegove skladbe pa so bile izbrane za dobrodelne kompilacije in projekte, ki pomagajo tistim v stiski. Skupaj z zvestimi oboževalci in sodelavci je Dejan ustvaril glasbeno gibanje, ki sega preko meja držav, kultur in jezikov. Njegova glasba je postala univerzalni jezik, ki združuje ljudi v plesu, ljubezni in enosti.

Funk33

Umetnik elektronske glasbe iz Celja ni le DJ, temveč pravi kreator vzdušja in energije na vsakem dogodku, kamor stopi. Njegova glasbena pot je kot divja reka, ki teče skozi nočne klube in festivale, navdihuje množice ter pušča neizbrisen pečat v srcih poslušalcev.

Od trenutka, ko prvič stopi za gramofone, do trenutka, ko počasi zbledijo zadnji zvoki njegovega nastopa, je vsak trenutek nabito poln strasti in predanosti glasbi. Njegova sposobnost, da prepleta klasične in sodobne elemente house glasbe, ustvarja edinstveno izkušnjo, ki gane in navdušuje občinstvo.

Ko ne stoji za mešalno mizo, je ta umetnik prava ikona prostega duha. Potuje po cestah s svojim motorjem, sledi sončnim zahodom in se potaplja v brezno zvezdnatega neba, išče navdih v vsakdanjih trenutkih in se povezuje z naravo ter neskončno kreativnostjo.

Njegova zgodba je zlitje strasti, vztrajnosti in ustvarjalne iznajdljivosti. Skozi leta se je razvijal, rastel in ustvarjal, vendar je vedno ostal zvest svojim koreninam in viziji. Njegova glasba ni le zvok, temveč izraz njegove duše, ki seže globoko v srca tistih, ki jo poslušajo.

In ko se zdi, da je nočna glasbena pot izčrpala, se ta umetnik vedno znova dvigne, pripravljen na nove izzive, nova doživetja in nove priložnosti za ustvarjanje čarobnosti na plesišču. Začutil je utrip elektronske glasbe v svoji krvi in ga ponesel v višave, kjer njegova glasba postane več kot zgolj zvok – postane doživetje, ki prebudi čustva in združi srca v ritmu enotnosti.

Preko 140 oddaj, ki smo jih skreirali s podporo Radia Fantasy

zypper exclusive

support DJ's

Jerry Ropero, imenovan tudi Jerry Ropero Verlackt, je glasbeni virtuoz, katerega talente so oblikovali izjemni geni in strast do ustvarjanja. Rodil se je 11. maja 1971 kot sin Paca Paca, legende z uspešnico “Taka Taka Tá”, in kot vnuk Al Verlanea, priznanega belgijskega jazz glasbenika. V družbi glasbenih ikon je zrasel v okolju, kjer so melodije plesale po zraku in ritmi so narekovali srčni utrip.

Njegova glasbena pot se je začela v Belgiji v zgodnjih 90. letih, ko se je pridružil skupini Natural Born Grooves. Leta 1996 je zasijal kot samostojni umetnik z izdajo prvih skladb “All Over” in “Drive”. Vrhunec njegove kariere je prišel leta 1999, ko je s skupino Avant Garde, v kateri je sodeloval z DJ-jem Mauijem in Terri Bjerre, osvojil glasbene lestvice s skladbo “Get Down”. Njihov hit je zablestel na 12. mestu Billboardove Hot Dance Club Play lestvice in očaral poslušalce po vsem svetu.

Po Avant Gardi je Ropero nadaljeval svojo glasbeno pot pod svojim imenom. Njegova glasba, izdana pod založbami Positiva in Joia, je očarala poslušalce po vsem svetu. Njegov talent za remikse pa je pripeljal do sodelovanja s priznanimi umetniki, kot so Danzel, Paps ‘n’ Skar in Kate Ryan. Skupaj z Denisom The Menaceom je ustvaril številne remikse in lastne skladbe, ki so navduševale ljubitelje elektronske glasbe.

Ko pridemo do imena Paolo Barbato, se odpre popolnoma nova glasbena dimenzija. Italijanski glasbenik, ki že skoraj tri desetletja navdušuje elektronsko sceno, je znan po svojem izjemnem talentu in sproščenem pristopu do življenja. Njegove skladbe redno osvajajo lestvice Traxsource, njegovo ime pa je postalo sinonim za kakovost in inovacijo v svetu house glasbe. Kot član zYpper zgodbe prinaša svež veter kreativnosti in strasti, ki bo navdihnil ljubitelje elektronske glasbe po vsem svetu.

Alaia & Gallo, imeni, ki jih ne morete prezreti, sta pravi ambasadorji elektronske glasbe, ki s svojo strastjo in predanostjo ohranjata njeno kulturo živo in raznoliko. Njuna glasbena pot je kot mozaik, sestavljen iz različnih odtenkov in tekstur, ki se prelivajo skozi čas in prostor. Ko se ozremo na seznam založb, s katerimi sodelujeta, lahko le občudujemo raznolikost in obseg njunega ustvarjanja. Od Armada Music do Defected Records, od Glasgow Underground do Soulfuric – vsaka založba nosi svoj edinstven pečat, a hkrati odseva njuno brezhibno obrtniško delo in strast do glasbe.

Njuna glasbena pot se je začela v sončnem Neaplju, italijanskem mestu s prepoznavnim glasbenim vzdušjem in izjemnim dediščinam. Vendar pa njuna glasba ne pozna meja; njeni ritmi in melodije so prepotovali svet, osvajali plesišča in srca ljubiteljev elektronske glasbe po vsem svetu. S skladbo “Beat Of The Drum” sta dokazala svoj talent in ustvarjalno vizijo, ki ju je ponesla na vrhove Beatport House Chart in osvojila srca poslušalcev ter podporo vplivnih glasbenih ustvarjalcev.

Njuna kariera je doživela prelomnico z uspešnico “Who Is He?”, ki je postala himna plesišč po vsem svetu in ju uveljavila kot priznana ustvarjalca v svetu glasbene produkcije. Njuna glasba je most med preteklostjo in prihodnostjo, med klasičnimi elementi in sodobnimi inovacijami. Njuna strast do ustvarjanja in raziskovanja zvoka ju je pripeljala do sodelovanja z eno najpomembnejših založb v elektronski glasbi, Defected, kjer sta ustvarila nekatere svoje najbolj epske skladbe.

Z nazivom “Tech House Artist of the Year” na Traxsource leta 2018 sta dokazala, da njuna ustvarjalna vizija in mojstrstvo v produkciji ne poznata meja. Skozi leta sta zgradila prepoznaven zvok, ki je združil najboljše elemente house in tech glasbe ter ju postavil med najbolj izjemne ustvarjalce elektronske glasbe svoje generacije.

Paolo Barbato je ime, ki zasije tako močno, da za zajem celotne obsežnosti njegove izjemne življenjske poti potrebujemo več kot le nekaj stavkov. Njegova prisotnost v svetu elektronske glasbe sega že skoraj tri desetletja, medtem ko je njegovo ustvarjanje na odrih doma in po vsem svetu prava simfonija vrhunske glasbene izkušnje. Kot producent pa ustvarja glasbena dela, ki ne le zapolnijo, temveč osvojijo vrhove lestvic Traxsource. V njem pa ne najdemo le izjemnega glasbenika, temveč tudi izjemno sproščenega sogovornika, ki vsak trenutek živi v popolnosti. Z velikim veseljem pozdravljamo njegov pristop in ga sprejemamo v družino zYpper.

S svojo ikonično trgovino z vinili “Dance All Day” je Paolo pioniral v glasbeni sceni 90-ih let. Njegovo delo je bilo izjemno vplivno, saj je segalo preko meja in navdihnilo generacije vrstnikov ter ljubiteljev glasbe v regiji, ki obsega severno Italijo, Slovenijo, Hrvaško in Avstrijo. Njegovo umetniško delovanje se kaže tudi v rednih nastopih v najboljših klubih po svetu, kot so “Magazzini Generali”, “Il Muretto” in “Peter Pan”, kjer svojo glasbo deli z občinstvom.

Paolo Barbato je bil ključni del mnogih klubskih scen, saj je imel rezidence v znanih klubih, kot so “Ambasada Gavioli” v Sloveniji, “Byblos” na Hrvaškem in “Pacha Sharm El Sheikh” v Egiptu. Njegove skladbe so bile uporabljene tudi na različnih modnih revijah in umetniških razstavah, kar priča o njegovi univerzalnosti in prepoznavnosti v različnih krogih. Njegov hit “Fuel Your Life” je osvojil 4. mesto na lestvici MTV DanceFloor, njegovo glasbo pa so podpirale ugledne založbe, kot so Hed Kandi, Peppermint Jam, Universal in Ministry of Sound.

Tudi po več kot 30 letih za gramofoni in posvečanju svojega življenja klubski glasbi Paolo Barbato ostaja zelo iskan umetnik. Njegovo ime še vedno odmeva med ljubitelji elektronske glasbe in festivalov po vsem svetu, saj vedno znova ustvarja najboljše vzdušje, bodisi s svojimi pionirskimi seti ali klasično izbiro hišne glasbe.

Soul Divide, duet iz Velike Britanije, točneje iz Portsmoutha, opisujeta kot pristaniško mesto s slikovitimi ladjami, čudnimi tetovažami ter značilnim naglasom. Vendar pa pod površjem najdemo hitro rastočo hišno sceno, v kateri močno zasijata tudi Soul Divide. Kot lastnika založbe Love Amplified Records sta izjemno uspešna tudi v produkciji glasbe ter prepoznavna po izjemno dovršenem zvoku. Navdušeni smo, da sta se odzvala na povabilo.

Varno zavetje na južni obali Anglije, Portsmouth je kraj, ki ga ljudje bolj povezujejo z velikimi ladjami, slabimi tatujevi in smešnimi naglasi kot z elektronsko glasbo, vendar če malo bolje pogledate, boste videli, da je to mesto z hitro rastočo hišno sceno, ki kipi od nadarjenih DJ-jev in producentov. Nobenih ni več kot Soul Divide, duo, ki ga sestavljata Sam Bylett in Daniel Back in ki velja za najboljši par, ki je iz mesta prišel, odkar je Amanda Holden leta 2006 opravila kozmetično operacijo.

Čeprav se je projekt Soul Divide začel šele leta 2014, Sam in Daniel prinašata na mizo skupno več kot trideset let izkušenj z DJ-anjem. Po nevarnem flirtanju s trdim housom v zgodnjih 2000-ih sta fantoma preživela zadnjih petnajst let izpopolnjevanja svojih veščin in doseganja popolnega zvoka, povezanega s Soul Divide, pogosto opisanega kot “popolno nasprotje Skrillexu” ali “dvigalo v nebesa”.

DJ in producent italijanskega porekla, Alfred Azzetto, je že več kot trideset let prisoten na elektronski house sceni. V svetovno slavo ga je povzdignila skladba “Point of View” v sodelovanju s skupino DB Boulevard, ki se je uvrstila na številne najbolj priznane svetovne lestvice. Izdal je več kot 540 singlov in remiksov, kar priča o njegovi izjemni ustvarjalnosti in predanosti glasbi. Ponosni smo, da je sprejel povabilo za sodelovanje v oddaji zYpper eXclusive ter prispeval svojo edinstveno glasbeno dušo.

Alfred Azzetto je eden najbolj spoštovanih in vodilnih likov v italijanski house glasbeni sceni ter onkraj nje po celem svetu, tako kot DJ kot tudi producent. Rojen in odraščal v Italiji, sega njegova izkušnja z glasbo več kot 30 let nazaj v osemdeseta, ko je ustvaril in utrdil svoj mednarodni profil po vsem svetu. V višku house eksplozije v devetdesetih letih prejšnjega stoletja je Alfred dobil rezidenčni nastop v dveh vodilnih klubih v Italiji, in sicer “Il Muretto” in “Matilda” (Jesolo – Benetke).

Alfred je dokazal svojo sposobnost s produkcijami, kot je izjemno mednarodno uspešna skladba DB Boulevard – Point Of View in številnimi remiksi za založbe Ministry of Sound, Hed Kandi, Atlantic Records, Soulfuric in mnoge druge. Njegov najnovejši projekt, Colors and Colors Are Forever, je prejel neverjetno podporo medijev in nekaterih najboljših DJ-jev in producentov hišne glasbe. Alfred Azzetto ima nedvomno bogato diskografijo, ki se razvija iz trdne 20-letne izkušnje, zaradi česar je postal eden najbolj spoštovanih in vodilnih likov v hišni glasbi, v Italiji, če že ne po celem svetu. Point of View, prvi singel njegovega projekta DB Boulevard, je bil nedvomno ogromen uspeh, saj je tri tedne zapored ostal na prvem mestu ameriške lestvice Billboard Dance. Ta skladba je bila tudi ena najbolje prodajanih singlov v Italiji, kar je privedlo do nominacije za MTV Music Awards 2002.

Muzo elektronske glasbe je Sylvainovo usodo prvič prevzela, ko je prvič položil roke na gramofone in mešalnik. Sylvain Fortuna je nedvomno ena zadnjih aktivnih legend nočnega življenja v svoji domovini Sloveniji. Njegova kariera sega čez tri desetletja, kar je čas, ko je deloval kot DJ že preden sta se techno in house uveljavila kot samostojna glasbena žanra. Še danes je na čelu elektronske glasbene scene, nenehno ustvarja in navdihuje.

V devetdesetih letih je bil Sylvain eden glavnih protagonistov velike eksplozije slovenske elektronske plesne scene. Njegovo delovanje je pripomoglo k evoluciji slovenske hišne glasbe, ki je iz podzemnega glasbenega žanra zaživela v vznemirjenju in prevzela glavne radijske postaje. Kot del ekipe, ki je gostila edini dnevni radijski šov v regiji, je Sylvain še dodatno povečal svoj vpliv na glasbeno krajino.

Za Sylvainom je več kot petdeset kompilacijskih albumov, sodelovanje z največjimi glasbenimi zvezdami v regiji ter ugled na mednarodnem prizorišču kot odličen hišni producent. Njegovo ime je sinonim za kakovost in strast do elektronske glasbe.

DJ Sylvain je resnično ena izmed slovenskih legend, ki ne potrebuje posebne predstavitve. Njegov prispevek k razvoju klubske elektronike v državi je neprecenljiv, in danes, kljub bogati zgodovini, še vedno ostaja aktiven, predvsem v radijskih vodah. Lastnik oddaje “DJ Sylvain in the Mix” na radiu Salomon, Sylvain še naprej deli svojo strast do glasbe z občinstvom po vsej Sloveniji.

Ob Sylvainovem pridruževanju zgodbi zYpper pa smo še posebej veseli, saj prinaša svojo edinstveno klubsko energijo, ki jo je gradil skozi leta strastnega dela in predanosti glasbi.

Ko se dotaknemo teme elektronske glasbe, je Stanny Abram bogat s spektakularnimi zgodbami. Kot aktivni DJ, gospodar vrtavk in pred kratkim tudi voditelj priljubljene radijske oddaje na Club Vibes Radio, si je ustvaril svoje ime. Stanny Abram, čigar srce bije za glasbo, produkcijo in predvsem nastope, že trideset let pohajkuje po svoji glasbeni poti. V tem času je doživel mnogo sprememb, vključno z umetniškim imenom, rezidenčnimi klubi ter založbami, pod katerimi je objavljal svoja dela, in sledilci, ki so mu zvesto sledili na plesiščih. Vendar pa ostaja ena stvar nespremenjena – Stannyjeva globoka strast do glasbe. Ta strast, ki se je prebudila v sredini osemdesetih let ob poslušanju radia Luxemburg, ga je popeljala na začetek njegovega glasbenega potovanja.

Prihod Acid House glasbe je zaznamoval Stannyjevo življenje in ga prevzel. Mešanica Acid in House glasbe ga je popeljala v najbolj vroče klube regije, kjer je začel graditi svoj glas. Sčasoma se je začel ukvarjati tudi z glasbeno produkcijo, predvsem plesno glasbo, in radovednost ter nemirni duh sta ga pahnila v podzemlje. Po več kot petnajstih letih raziskovanja različnih slogov in žanrov elektronske glasbe je Stanny Abram pridobil širši vpogled, ki ga je potreboval. Oborožen z znanjem in izkušnjami je oblikoval svoj zvok ter našel dom v hišni glasbi, z različicami tech-housa in deep housea. Iz Stannyja Abrama so začeli izhajati izdaje in remiksi, s katerimi je po korakih izpopolnjeval svoje veščine kot producent ter gradil svoj ugled.

Zadnjih pet let je bilo za Stannyja Abrama najbolj produktivnih doslej. Po prejemanju priznanj iz tujine se je povsem posvetil ustvarjanju glasbe. Ustanovil je več lastnih založb, kot so Marba Records, Eichtal Recordings, in prejel vabila za sodelovanje pri izdajah ali remiksih na več kot stotih mednarodnih založbah po vsem svetu, kar ga uvršča med najbolj produktivne producente našega časa. Izdal je izdaje pri Toolroom Records, Stereo Productions, Great Stuff, Natura Viva, NoExcuse, Little Helpers, Be One, Psicodelica, Wall Of Sound, Jekos Music, Monique Music in drugih. Kje črpa vso to inspiracijo? Tega ne moremo vedeti, a očitno hodi po pravi poti. Njegova glasba zaliva različne lestvice, podkaste in plesišča po vsem svetu, in jo neprestano predvajajo elektronski glasbeni velikani, kot so Marco Carola, Joseph Capriati, Jamie Jones, Roger Sanchez, Carl Cox, Mark Knight, Steve “Silk” Hurley, Stefano Noferini, Thomas Schumaher, Sam Divine, Sonny Wharton, Umek, Chus and Ceballos in Sergio Fernandez. Stanny Abram je glasbena mašina, njegovo glasbeno znanje je neizmerno, njegova strast do glasbe je neskončna, in vse to se vidi, ko vidite Stannya Abrama nastopati v živo.

Nedavno so izračunali, da bi Stanny Abram lahko neprekinjeno predvajal svoje komade kar skoraj 10 dni zapored. Lahko bi rekli, da je pravi maratonec in hkrati stroj v produkciji glasbe. Brez glasbe si skorajda ne more predstavljati življenja. V zadnjih 30 letih je doživel resnično spektakularne zgodbe. Njegova biografija je izjemno zanimiva, saj nazorno prikazuje njegovo življenjsko pot. Hkrati je tudi izjemna osebnost in veselimo se, da se je pridružil naši ekipi. Uživajte.

Aney F. je rojen v Ljubljani, Slovenija, in že od leta 2005 ustvarja v glasbenem svetu! Po mnogih letih dela kot DJ in producent je leta 2012 ustanovil založbo Innocent Music, ki je postala ena najuspešnejših in najbolj priljubljenih v elektronski glasbeni industriji. Poleg lastne založbe je izdal glasbo pri številnih priznanih založbah, med njimi Subliminal, New State, Inmotion, Moan, Serkal, Deeperfect, Wiggle in drugi. Njegov talent je hitro pritegnil pozornost, kar mu je omogočilo nastope v več kot 20 državah po vsem svetu, od Evrope do Amerike in Avstralije!

Aney F. in njegova založba Innocent Music sta prejela podporo od največjih imen v industriji, kot so Richie Hawtin, Jamie Jones, Erick Morillo, Marco Carola, Joseph Capriati, Seth Troxler, Steve Lawler, James Zabiela, Hot Since 82 & Stefano Noferini, in njegove izdaje redno dosegajo vrhove lestvic ter sodijo med najbolje prodajane v svojem žanru že vrsto let. Poleg tega redno nastopa v največjem in najbolj legendarnem slovenskem klubu Ambasada Gavioli. Njegova kariera še naprej kaže svetlo prihodnost, in brez dvoma bomo še veliko slišali o njem!

Kmalu bo minilo že dve desetletji, odkar je Aney F. stopil na pot elektronske glasbe kot izjemno mlad umetnik. Že od leta 2005, ko je začel svojo kariero, je nastopal v kar 20 državah po vsem svetu. Aney F. še vedno stoji pred dolgo potjo. S svojo založbo Innocent Music nadaljuje gradnjo in razvoj elektronske kulture. Je izjemen DJ, ki bo zagotovo še dolgo kraljeval na svetovnih plesiščih. Uživajte v njegovem zvoku.

Dave Manali, italijanski DJ s strastjo do house glasbe, je že več kot dve desetletji prisoten na glasbeni sceni. Njegova kariera se je začela leta 1997, ko je postal rezidentni DJ v Ambasadi Gavioli v Izoli, Slovenija. Od takrat je razvil bogato kariero, ki jo nenehno nadgrajuje in razvija za prihodnje generacije. Davejeva glasba in energija sta navdih za vse nas, zato smo z veseljem sprejeli, da postane del zgodbe zYpper-ja in mu pomagamo pri nadaljnjem razvoju.

Dave Manali je italijanski DJ in producent z več kot 20-letnimi izkušnjami v glasbeni industriji. Začel je kot rezidentni DJ v Ambasadi Gavioli v Izoli leta 1997. Kasneje je sodeloval z glasbeno trgovino Dance All Day Record Shop in odprl svojo glasbeno trgovino Earresistible Musich Shop. Nastopal je ob boku znanih mednarodnih umetnikov, kot so David Morales, Roger Sanchez, Frankie Knuckles in drugi. Dave je imel priložnost raziskovati elektronsko glasbeno sceno in sodelovati z vodilnimi organizacijami po vsem svetu, vključno s Slovenijo, Italijo, Hrvaško, Švico, Avstrijo, Nemčijo, Srbijo, Bosno, Kosovo in Severno Makedonijo. Njegove glasbene produkcije so bile izdane na različnih založbah, kot so Stereophonic Records, Marba Records in Hot-Q Music, ter so bile predvajane v radijskih oddajah, kot sta Subliminal Session in Traxsource.

Dave je bil nekaj let aktiven kot A&R pri založbi Stereophonic Records, kjer je organiziral serijo dogodkov “Stereophonic At Nite” v Ambasadi Gavioli. Trenutno je aktivno vključen v svoj najnovejši projekt “At Nite”, ki združuje izkušnje preteklosti z novimi perspektivami DJ-anja in dogodkov v sodobnem svetu.

Ted Funke, iz Maribora, je že več kot desetletje stalni član elektronske glasbene scene s svojim funky house slogom. V zadnjem času piše novo poglavje svoje zgodbe, postajajoč med slovenskimi didžeji vse bolj prepoznaven in perspektiven. Skupaj z Dinom DZ ustvarjata avtorske komade, ki dvigajo svoje ime v svet. Kot osebnost je zabaven, poln znanja in vedno odprt za nove dogodivščine. Povezan je z zYpper-jem že dolgo časa in veseli smo, da je del naše skupnosti.

Ted Funke uživa v ritmih funky soula, ki ga ljubi od svojih mladih let. Kot ambasador dobrega ritma je skromen predstavnik klasične hišne glasbe, ki združuje različne zvrsti funk glasbe v svojih nastopih in produkciji. Danes uživa v umetniški svobodi, ki mu omogoča uresničevanje sanj na odru in v ustvarjanju lastnih skladb.

Ta elektronski virtuoz, čigar čas večinoma preživi v studiu, zvijačno ustvarja zvok. Naključje ga je povezalo s Tedom Funkejem, s katerim sta združila moči in ustvarila niz uspešnih skladb. Njuno sodelovanje ju je poneslo do svetovno znanih založb in lestvic najbolj cenjenih hišnih platform. Čeprav se zanj šele začenja zgodba, lahko pričakujemo veliko obetavnih dogodkov. Kot sogovornik je izjemno sproščen, s širokim znanjem o glasbi, zato smo navdušeni, da je postal del zgodbe zYpper.

Iz mirnih predmestij Maribora, Slovenija, izhaja ta elektronski umetnik. Strast do glasbe je razvijal že od zgodnjih let. Ko je presegel meje lokalne glasbene scene, se je poglobil v elektronske ritme, še posebej v hišno glasbo, ki ga je popolnoma prevzela in ostaja njegova glasbena os že od takrat. Pri 13 letih je že ustvarjal lastne skladbe, pri 16 pa je svojo strast spremenil v poklic, ko so ga odkrili največji slovenski DJ in produkcijska ekipa. To je bil začetek kariere polne DJ nastopov in glasbenega raziskovanja. Njegova glavna motivacija je ustvariti nekaj edinstvenega, slog, ki odraža njegovo pravo naravo, pri čemer poudarja pomembnost avtentičnosti pri ustvarjanju glasbe. Kar zadeva glasbene preference, trdno verjame v moč melodije in vokalov, da dotaknejo dušo.

Nekoč tehno DJ, ki je po nekoliko daljšem premoru spremenil pogled na zvrsti elektronske glasbe in leta 2018 postal del house družine. Najbližje mu je funky/classic in tech house ritmi. O njem bi lahko pisali obsežne članke, a nas je izjemno navdušil na eventu Glitterbox v Ljubljani. Sledilo je povabilo, in veseli smo, da se je pridružil na potovanju zYpper.

Pravi ljubitelj house glasbe in strasten zbiratelj vinilnih plošč, ki nas takoj prevzame s svojo gorečnostjo. Najbolj je znan po svojem občutku za groove in tech-house ritme, in kot pravi sam, je njegovo poslanstvo v house glasbi, da vanjo vlije del sebe. Oder je delil z velikimi imeni, kot so Tom Novy, Alex Kenji, Fedde Le Grand, Mike Vale, Mousse T in drugi, nastopal pa je tudi v najbolj znanih klubih po Evropi. Odlična pridobitev za zgodbo zYpper in že nestrpno pričakujemo njegov zvok.

Leta 1999 je mlad najstnik prvič stopil na zabavo in se zaljubil v elektronsko glasbo že ob prvem zvoku. Celotno leto je zbiral denar, da si je lahko privoščil nakup gramofonov. Ko je obvladal svojo tehniko igranja, je bil kmalu pripravljen na svoj prvi javni nastop. Postajal je redni gost slovenskih elektronskih dogodkov, kar je pritegnilo pozornost tudi zloglasne sobotne večerne oddaje Blueroom. Leta 2002 so se ljudje začeli odločati za organizacijo glasbenih sejmov, kar se je izkazalo kot prelomni trenutek v karieri gospoda FELMANA.

Navdihnjen z motoom »Za vsak zvok obstaja občinstvo, čas in kraj. Z združevanjem teh treh s svojimi ušesi in domišljijo dajem svoji glasbi krila.«, je Felman postal pravi slovenski aktivist elektronske glasbe, pri čemer je THE MUSIC LAB njegova primarna izbira orožja. Ključ do uspeha je združevanje nadarjenih, vzpenjajočih se DJ-jev s profesionalnim okoljem THE MUSIC LAB in zvestim, ljubiteljskim občinstvom elektronske glasbe.

Kot DJ in producent, je nedavno začel ustvarjati pod svojim novim imenom in takoj prejel močno podporo različnih založb. Že vrsto let je deloval pod imenom Devious kot član skupine Lab Doctors. Njegovi seti so polni energije, njegovi trši tech-house zvoki pa se prepletajo v različne ritme, ki ne puščajo nikogar ravnodušnega. Pod imenom Felman ga čaka svetla prihodnost. S svojimi produkcijskimi in energičnimi komadi se popolnoma ujema v zgodbo zYpper.

Njegova dolgoletna vztrajnost nedvomno potrjuje njegovo strast do glasbe, in v štajerski prestolnici, od koder prihaja, je zagotovo prispeval največ k razvoju klubske scene. Njegovi seti so prava posebnost in popolnoma unikatni, saj jim vedno doda edinstven element in dušo, s čimer tudi najbolj znane hite spremeni v odličen podzemni zvok. Prav zaradi te posebnosti je postal del družine zYpper, in veseli smo, da se je odzval na vabilo.

Navdih je našel doma, saj stopa po stopinjah svojega očeta, ki je velik ljubitelj house glasbe. Lahko bi mu rekli neodkriti gorenjski dragulj, ki že v mladosti ustvarja lastne komade. Ker zYpper podpira in združuje ljubitelje house glasbe, verjamemo, da je Markizzeti prava izbira za nas. Njegovi seti so neverjetno energični in se popolnoma prepletajo z bas linijami, melodijami in vokali. Njegov slog se popolnoma ujema z zgodbo zYpper, zato je dobrodošel.

Že desetletja je predan ljubitelj elektronske glasbe, ki jo izraža na edinstven in tehnično dovršen način. Njegovi seti so vedno polni presenečenj in raznolikih melodij. Prihaja iz Zasavja in je ponosen član skupine ZasavjeUnderground, ki že skoraj dve desetletji deluje na klubski sceni. Njihovo združevanje prinaša v klub svežino, ki jo ljubitelji elektronske glasbe vedno cenijo. Veseli smo njegovega sodelovanja v družini zYpper.

Legenda, ki izvira s Koroške, je eden tistih posameznikov, ki se že več kot dve desetletji s srcem in dušo predaja elektronski glasbi. S svojo izbiro glasbe vedno preseneti, svoje sete pa izvede izvrstno, ohranjajoč plesišče polno dobrih spominov, ki se jih bomo še dolgo spominjali. Kot oseba je izjemno sproščen in vedno pripravljen na pogovor. Veseli smo, da se je odzval vabilu in je postal del zgodbe zYpper.

DJ z izjemnim občutkom za house glasbo. Njegove sete bi lahko opisali kot čustveno prepletanje zgodbe, melodije in vokala. V klubih je reden gost že več kot dve desetletji, saj s svojim živahnim slogom hitro napolni plesišče. Poleg tega je izjemno aktiven pri produkciji in ima doma celoten arhiv svojega specifičnega zvoka, ki ga zaenkrat še ni delil z občinstvom. Je izredno prijazen, poln humorja in pravi “Primorc”, ki živi v Ljubljani. Veseli smo, da je del naše zgodbe.

Domi je svojo pot v svetu glasbe začrtal na izjemno zahteven in tehnično dovršen način, kar mnogim postavlja vprašanje: “WHAAAAT???!!?” Njegova mešalna miza je videti kot vesoljska ladja, polna nenavadnih naprav, ki reproducirajo različne zvoke in melodijske prelive. V družbi zYpper menimo, da talent, kot je Domi, zasluži priložnost, da svoje edinstveno znanje in spretnosti predstavi širši publiki. Zelo smo veseli, da se nam je pridružil in nam predstavil svojo mojstrovino.

TGW (Tommy Gee White) je elektronski hišni glasbenik, DJ, producent in remikser, specializiran za funky, deep, soulful, vokalno, jackin, house in tech house glasbo. Začetki segajo v leto 1999, ko je dobil svoje prve gramofone, in od takrat je sodeloval na številnih festivalih in klubskih dogodkih po Evropi in Aziji. 

Njegov izjemen pristop k DJ-ingu mu je omogočil igranje ob boku nekaterih mednarodnih zvezd, kot so Paul Van Dyk, David Morales, Alex Gaudino, UMEK in drugi. Leta 2010 je ustanovil projekt United Events, ki je ponudil več pojavljanj na glasbeni sceni in podporo drugim DJ-jem, kar se je kasneje spremenilo v zelo uspešno agencijo za rezervacijo. Leta 2013 je začel ustvarjati lastno glasbo, ki je bila izdana na priznanih založbah, kot so Freakin909, Stereophonic, AX Rec., InSpin, House Rox… 

Prihaja iz Gorenjske in poleg svoje glasbene kariere uspešno deluje tudi v poslovnem svetu. Kot soustanovitelj booking agencije United Events ima dostop do vrhunskih imen elektronske glasbene scene. Redno nastopa po Evropi in Aziji ter prispeva k razvoju house kulture v Sloveniji.

Promotor in prava legenda house scene, ki s svojo energijo in izbiro glasbe pričara pravo čustveno vzdušje na plesišču. V skoraj treh desetletjih je razvil občutek za razumevanje občinstva, kar se odraža tudi v njegovih setih. Je odprt sogovornik in ponosen oče, ki se rad zateče k glasbi in jo deli z občinstvom. zYpper je zanj pravi kraj, zato ga toplo pozdravljamo.

Beat Amusement iz Kranja je pravi dragulj na področju produkcije, saj preživi veliko časa v studiu. Če pogledamo njegovo delovno okolje, opazimo, da je pravi tehnološki čudak, ki pa hkrati ohranja nostalgičen pridih z izjemnimi komponentami, ki se prepletajo s kabli iz ene naprave v drugo. Poleg tega je strasten ljubitelj vinilnih plošč. Kot izvrsten producent je že izdal več pesmi, ki nas navdušujejo tudi v njegovem miksu.

Profesionalni pianist z izjemnim občutkom za house glasbo, ki že skoraj štiri desetletja osvaja glasbeno sceno. Njegove izkušnje se odražajo v izjemno bogatih setih, saj si vzame čas za vsak nastop posebej in sestavi izbor najboljših house skladb, ki puščajo globok vtis na poslušalce. Poleg tega je zelo zabaven in odprt sogovornik, s katerim se lahko pogovarjamo ure in ure o glasbi. Navdušeni smo, da je del zgodbe zYpper.

VEČ INFO
VEČ INFO
VEČ INFO
Previous slide
Next slide
Scroll to Top