Kje se družiš?

zYpper Castle je kot vrata

v preteklost, ki se odpirajo pred nami, vabijoč nas v čarobni svet slovenskih gradov. Tu se starodavna zgodovina in sodobno druženje prepletata v harmonični simfoniji, ki odmeva kot reka zgodovinskih anekdot. Občutimo čarobnost druženja, plesa, in šegavosti, ki sežejo v globine arheološke preteklosti. Ob vsakem koraku se zdi, da stopamo po poti veličastnih viteških legend ali da se zapletamo v nevidne niti zgodovinskih prizorov, kjer se preteklost dotika sedanjosti.

 

zYpper Summer predstavlja več

kot le običajen poletni dogodek na prostem. Je izjemno doživetje, ki nas popelje v čarobni svet narave, glasbe in pozitivne energije. Ko stopimo na prizorišče, nas objame nežna sapica, sončni žarki pa nas prijazno pozdravijo, ko se prebijajo skozi goste veje dreves. V ozadju se razlega prijetna glasba, ki nas popelje v drugačen svet, svet, kjer se lahko prepustimo plesu in uživanju v vsakem trenutku. Čutimo, kako se naše telo prepušča ritmu, kako naše srce bije v sozvočju z glasbo, kako vsaka celica našega telesa začuti to edinstveno energijo.

 

zYpper Secret je kot ključ,

ki odpira vrata v skrivnostni svet ekskluzivnih doživetij, kjer se na izbranih, neznanih lokacijah združijo le povabljeni prijatelji. Tu se naravni vtisi, house glasba in nalezljiva pozitivna energija združujejo v enkratno izkušnjo, ki presega običajne zabave. V ozadju tega skrivnostnega dogodka stoji koncept zYpper Music, ki predstavlja našo strast do razvoja elektronske house glasbe. Ta glasba ni le ozadje, temveč srce in duša naših ekskluzivnih zabav, kjer se ustvarja prostor za popolno izražanje in poglobljeno doživetje.

 

zYpper Charity si prizadeva

 

za bolj pravično in solidarno družbo, zato smo se odločili, da se pridružimo dobrodelni akciji, ki jo spodbuja Aleksander Reberšak. Pomoč je namenjena dotični družini, ki v tekočem mesecu potrebuje pomoč. Odločili smo se, da od vsakega nakupljenega zYpper mercha v naši spletni trgovini odvedemo 1€ in ga prenesemo v donacijski fond. Prav tako odvedemo 1€ od katerekoli plačljive aktivnosti, ki jo društvo zYpper organizira javno ali v okviru članov društva. Vsak konec meseca ta nabrana sredstva nakažemo na račun družine, ki je v tekočem mesecu pomoči najbolj potrebna.

 

zYpper Open športno doživetje

ki se razprostira čez celo poletje, navdihnjen z duhom tekmovanja in sprostitve na peščenih igriščih odbojke na mivki. Športno vzdušje, sončni žarki in peščeni odsevi ustvarjajo edinstveno atmosfero, kjer se dinamičnost športa in sproščenost poletja prepletata v harmonično celoto. Ob tem dodamo še mlade DJ-je, ki s svojo glasbo ustvarjajo vzdušje, ob katerem se ob dobri hrani in osvežilnih koktajlih družimo in ustvarjamo nepozabne spomine. Vsak turnir je začinjen z obilico nagrad in animacij, ki vzbudijo adrenalinski naboj tekmovanja, obenem pa omogočajo uživanje v toplih poletnih dneh v prijetni družbi.

 

Še več ...

OG je doživetje,

ko naša pričakovanja niso zgolj pasivna opazovanja, temveč dejavno oblikujejo smer naše prihodnosti, kar razkriva čarobnost življenja. Fotograf, ujet v svoji strasti do fotografiranja, občuti neopisljivo živost in ustvarjalno energijo vsakič, ko se zazre skozi objektiv. Postane eno s prostorom in časom, kar se odraža v vsaki njegovi fotografiji, ki pokaže globino in čustva. DJ, navdušen nad svojo strastjo, izrazi sebe drugače, izbirajoč elektronske zvoke na plesišču, ki odsevajo njegovo trenutno čustveno stanje. Ta energija ustvarja vzajemno harmonijo med njim in občinstvom. Umetnost je edinstven izraz posameznika, ki potuje skozi čas in prostor, pri čemer noben trenutek ni enak prejšnjemu in nobena situacija se nikoli ne ponovi. Pomembno je okusiti vsako nianso življenja, saj nas to naredi resnično žive.

Manhattan je plod

goreče strasti do elektronske glasbe, ustvarjen kot eksperimentalna nadgradnja glasbenega sveta. V ozadju projekta stoji ustanovitelj in gonilna sila, Silverj, izkušen ljubitelj house glasbe, ki s svojim znanjem in strastjo privablja pozornost ter prebudi čustva v čarobnem svetu elektronskih zvokov. Z njim se je združil Timotej, bolj znan kot El Timo, pravi virtuoz glasbe, ki se je takoj ujel s Silverjem in skupaj sta začela ustvarjati srce skupine. Kmalu se jima je pridružil Mare Kopša, ki s svojim edinstvenim glasom in stilom doda dinamičnost setu in mu vdahne nepogrešljivo energijo. 

VEČ INFO
VEČ INFO
VEČ INFO
Previous slide
Next slide
Scroll to Top