AKTIVNO ŽIVLJENJE
VEČ INFO
VEČ INFO
VEČ INFO
Previous slide
Next slide

Kreiramo svet skozi frekvence

Pri zYpperju smo predani veri v moč gibanja, ki ima izjemno pomembno vlogo pri našem zdravju in dobrobiti. Gibanje ni le način, kako ohranjati telo v formi, temveč ima tudi globok vpliv na naš duhovni in čustveni svet. Zavedamo se, da je ključ do izpolnjenega življenja v aktivnem udejstvovanju, saj nas gibanje osrečuje, sprošča in napolnjuje s pozitivno energijo.

Šport nam omogoča, da se povežemo z drugimi, da gradimo mostove med nami in ustvarjamo trajne vezi prijateljstva. Pri zYpperju verjamemo, da je vsaka tekma, vsak turnir in vsak trening priložnost za rast in razvoj, tako fizično kot tudi duhovno. Ne gre zgolj za gibanje telesa, temveč za dvigovanje duha in ustvarjanje nepozabnih spominov, ki nas bodo spremljali skozi življenje.

Poleg organizacije raznovrstnih rekreativnih športnih aktivnosti, kot so odbojka v dvorani, BeachVolley na idiličnih lokacijah v spodnji Savinjski dolini, tenis v Šempetru v Savinjski dolini in košarka, pri zYpperju tudi organiziramo tekmovanja in turnirje v odbojki na mivki na različnih prizoriščih v regiji. Sodelovanje na turnirjih nam omogoča, da se pomerimo z drugimi in okusimo slast tekmovalnosti, obenem pa tudi gradimo medsebojno spoštovanje in prijateljstvo.

Vabimo vas, da se nam pridružite v tej čudoviti pustolovščini gibanja in športa. Ne glede na vaše starostne ali športne sposobnosti, boste v naši družbi vedno deležni toplo dobrodošlico in podpore. Skupaj bomo ustvarjali nepozabne trenutke, ki bodo bogatili naša življenja in nas napolnjevali z energijo ter navdihom za nove izzive.

 

Igramo v zimskem času ob četrtkih in petkih!

Pridruži se rekreaciji
dvoranske odbojke ali
odbojke na mivki

Poletni turnirji odbojke na mivki

zYpper open 2024

Scroll to Top