skupnost

zYpper je skupnost,

ki povezuje različne družbene skupine na področjih glasbe, umetnosti, športa ter zdravja in dobrega počutja. Naša vizija je ustvariti priložnosti za vse, saj se zavedamo, da sodobni svet včasih zavira ustvarjalnost posameznika. Zato smo se organizirali v formalno društvo, da bi spodbudili ustvarjalnost in razvoj vseh članov naše skupnosti.

zYpper tesno povezuje zdrav duh

in zdravo telo, kar je ključno načelo naše skupnosti. Verjamemo, da je pomembno, da se aktivno vključujemo v različne dejavnosti in se gibamo. Šport in vadba imata pozitiven vpliv na naše življenje, saj nas naredita bolj produktivne, izboljšata naše razpoloženje ter nam omogočata ohranjanje socialnih stikov. Gibanje je ena glavnih dejavnosti v našem društvu in je redno prisotno v našem vsakdanjem delovanju. Ne glede na starost, če imate radi šport in tekmovanja ali preprosto uživate v gibanju, ste vabljeni, da se nam pridružite. Organiziramo rekreacijo, sodelujemo na turnirjih ter organiziramo lastne športne dogodke na različnih lokacijah v regiji.

zYpper omogoča mladim

in neuveljavljenim DJ-jem priložnost za rast in razvoj, tako da jih usmerjamo skozi izobraževalni proces in delimo z njimi naše izkušnje. Ena od naših prioritet je izvajanje izobraževalnih programov, ki jih bomo uresničili takoj, ko bomo imeli ustrezne prostore. To bo priložnost za tiste, ki si želijo pridobiti samozavest na odru in nabirati izkušnje, preden stopijo pred občinstvo. Elektronska glasba je že od samega začetka ključna točka, ki nas je povezala v našo skupnost, in ostaja osrednji del našega delovanja.

Pridruži se zYpper skupnosti,

če se radi zabavate, družite, kreativno izražate in uživate v športnih aktivnostih, če vam je mar za družbeni razvoj regije ter če so vam vrednote in poslanstvo zYpperja blizu, potem ste vabljeni v našo skupnost! Tu boste imeli priložnost razvijati različne družbene dejavnosti, izražati svoje ustvarjalne potenciale ter negovati zdrav duh in telo.

Poznavanje lastne zgodovine

in izvora je kot korenina drevesa – ključno za našo rast in razvoj. Preko zgodovinskih poti se povežemo s preteklostjo, razumemo pomen naših korenin ter cenimo pot, po kateri smo prišli. Spomin na izvor nam omogoča, da se poglobimo v zgodovinske dogodke, ki so oblikovali našo identiteto in kulturo. To nas navdihuje, da se učimo iz preteklosti, izboljšujemo svoje življenje ter gradimo boljšo prihodnost.

VEČ INFO
VEČ INFO
VEČ INFO
Previous slide
Next slide
Scroll to Top