prehojena pot

Vsaka zgodba se začne s prvimi koraki, z iskro ideje, ki se pojavi v nekom, ki ima pogum stopiti na pot neznanega in kjer nič ne raste. Podobno je bilo z zYpperjem. Pazen list papirja, ki smo ga pričeli pisati dalnega leta 2015. Vse to sega globoko v čas, ko so se naši ustanovitelji zbrali in si delili svoje krhke in naivne sanje, vizije ter inovativne zamisli. Bilo je obdobje, polno navdušenja, življenja, a hkrati tudi polno izzivov in negotovosti.

Kreiramo svet skozi frekvence

V tem začetnem obdobju so se naše ideje oblikovale, se soočale s preizkušnjami, sprejemale napake in se iz njih učili. Vsak korak, vsaka odločitev, vsaka prepreka je danes del naše zgodbe, vizije in temelj našega poslanstva. Tudi če so bile poti včasih zakrite v megli, smo vztrajali, tudi stopili kak korak nazaj, da smo lahko naredili več korakov naprej in verjeli, da se bomo dvignili nad vsako oviro.

In tako smo napredovali, korak za korakom, ustvarjali svojo pot, polno barvitih trenutkov, prijateljstev, sodelovanja, dosežkov in osebnih rasti. Zgodba zYpperja je zgodba o pogumu, vztrajnosti, strasti, potrpežljivosti in predanosti. Vsak član naše skupnosti je sooblikovalec te zgodbe, vsak prispevek je dragocen del mozaika, ki tvori našo identiteto.

Vendar pa je naša zgodba več kot le niz dogodkov in dosežkov. Je tudi niz spominov, ki so vtisnjeni v srca in duše tistih, ki so bili in so še del nje. To so spomini na skupne trenutke, smeh, solze, zmage in poraze. In prav ti spomini so tisti, ki ohranjajo duh zYpperja živega, tudi ko se ozremo nazaj in se spominjamo poti, ki smo jo prehodili.

Zato je pomembno, da zapečatimo te spomine, da jih ohranjamo žive, da se zavedamo, od kod prihajamo in kam smo namenjeni. Vsaka nova poglavje naše zgodbe je nadaljevanje prejšnjega, vsaka nova stran je priložnost za rast, učenje in deljenje. Zgodovina vsake zgodbe je temelj, na katerem gradimo svojo prihodnost, in v zYpperju smo ponosni, da smo del te edinstvene zgodbe.

Februar 2015

Zakaj je bil ustvarjen zYpper?

V srcu Savinjske doline, kjer so se nekoč odvijale nepozabne zabave, je bil Cocktail bar LePlac ne le prostor, temveč ikona elektronske glasbene scene. V njegovih temnih kotičkih je utripala energija, ki je združevala ljudi v edinstveni ritmični ples. Zaprtje tega legendarnega kraja je pustilo praznino, ki se je širila skozi skupnost, puščajoč za sabo le spomin na čarobne večere, ki so ostali ujeti v času.

Ampak v življenju vsake zgodbe pride trenutek, ko se preteklost prelomi z novimi možnostmi, ko se iz pepela rodi nekaj novo. In tako se je začela nova poglavje za ljubitelje elektronske glasbe, ko so se tesni prijatelji Silverj, Podgy in TJ odločili, da bodo soustvarjali novo zgodbo. Bila je začetek leta 2015, ko so se odločili oživiti elektronsko house sceno na svoj edinstven način.

Sprva so bile njihove sanje preproste: ustvariti intimno zabavo za tesno skupino prijateljev in navdušencev nad elektronsko glasbo. A ideja je hitro prerasla meje zasebnosti in kmalu so se podpori pridružili tudi drugi, ki so želeli deliti in soustvarjati to novo glasbeno potovanje. In tako je bil zYpper rojen – iz srca generacije Y, za generacijo Y.

Nihče od nas ni mogel takrat predvideti, kam nas bo ta pot popeljala. Nihče ni mogel slutiti, da bomo skupaj ustvarili nekaj večjega od nas samih. Toda vsak korak, vsak utrip, vsak odmev je bil del tega neverjetnega potovanja, ki se je odvijalo pred nami. In danes, ko se ozremo nazaj, vidimo, kako smo s skupnimi močmi soustvarjali zgodbo, ki bo ostala v naših srcih in dušah kot nepozaben spomin na trenutke, ko smo bili del nečesa posebnega.

Februar 2015

20. Marec 2015

Prvi zYpper

Bila je odločitev, ki je odmevala skozi naše kroge – petek, 20. marca, Brunarica Braslovče. Lokacija, ovita v tančico skrivnosti, je bila kot stvar iz sanj, izdana le dan pred dogodkom. Ko so se vrata odprla, je atmosfero napolnila klasična house glasba, ki je kot val preplavila naša čustva, prebudila spomine in nas povezala v edinstveno harmonijo zvokov.

A vabilo na to izjemno doživetje ni bilo odprto za vsakogar. Le tisti, ki so bili povabljeni in so se predhodno vpisali na seznam gostov, so lahko stopili v ta čarobni svet glasbe in prijateljstva. Toda za tiste, ki so imeli to privilegijo, je bil dogodek več kot le zabava – bil je popotovanje nazaj v čas, ko smo bili vsi skupaj, enotni in povezani v skupni ljubezni do glasbe.

In ko so se zvoki umirili in utrip zabave pojenjal, smo se zavedali, da je to le začetek. V nas je začutili močno željo, da bi to izkušnjo ponovili. Ponovili in še izboljšali. In tako se je začel naš naslednji korak – korak k ustvarjanju nečesa večjega, korak k oblikovanju novega poglavja v naši skupni zgodbi.

20. Marec 2015

29. Maj 2025

Drugi zYpper

Naslednje poglavje je bilo že na obzorju. Petek, 29. maj 2015, praznovanje rojstnega dne prijatelja Floriana v Platinumu Žalec. Tokrat je bila vizija dogodka nekoliko bolj dodelana, saj smo začeli razvijati idejo ustvarjanja skupnosti zYpper za naše najbližje in njihove prijatelje. Naš cilj je bil ustvariti serijo dogodkov na sodobni house sceni, ki bi jih odlikovala intimna vzdušja, rezervirana izključno za omejeno število izbranih gostov.

Ob prihodu na dogodek je v zraku že dišalo po sproščenosti in pričakovanju. Glasba je igrala v ozadju, medtem ko smo se zbirali in delili veselje ob Florianovem prazniku. Pozitivni odzivi in navdušenje nad konceptom niso izostali, kar nas je še dodatno spodbudilo k nadaljnjemu razvoju. Odločitev je bila jasna – z zagonom domene www.zYpper.si v jesenski sezoni smo bili pripravljeni na naslednji korak v naši zgodbi.

29. Maj 2025

16. Oktober 2015

Prvi zYpper na dveh floorih

Ko smo lansirali spletno stran zYpper.si, je sledilo pravo navdušenje. Vzdušje je bilo prežeto s pričakovanjem in vznemirjenjem ob novem koraku v naši zgodbi. A prava senzacija je bili dve plesišči, na katerih smo napovedali jesensko različico zYpper.

Petek, 16. oktober 2015 – Lovski dom Založe. Ta datum je ostal zapisan v srcih vseh, saj je predstavljal prvi korak v širjenju našega koncepta. Na tem dogodku smo prvič povabili tudi druge umetnike, med njimi legendarnega rezidenta LePlaca in kasneje prireditev Dance Republic – Deana Deena. Na povabilo se je odzval tudi koroški DJ Klemenz, ki danes s svojo oddajo Afterdark House s Klemenzom pridno razvija elektronsko glasbeno sceno na britanskem radiu SoundWave Radio.

Drug prizorišče pa so zaznamovale resnične legende slovenske trance scene – Reaconceal, Naian in bolj progresivni Mitcho iz koroške ekipe Crazy4Life. Vzdušje na obeh plesiščih je bilo nepozabno, polno energije in pozitivnih vibracij. Od takrat naprej se je ime zYpper začelo hitro širiti tudi po Koroški regiji, kar je le še dodatno potrdilo uspeh našega koncepta.

16. Oktober 2015

18. December 2015

Drugi zYpper na dveh floorih

Po zelo uspešni jesenski različici zYpper na dveh plesiščih smo se odločili, da bomo isto zgodbo ponovili, tokrat z drugimi DJ-ji. Petek, 18. december – Zupanc Plac Šešče. Ime zYpper se je kot požar razširilo po Savinjski dolini, seznam gostov pa je bil poln že 4 dni pred dogodkom. Zaradi hitre rasti smo kmalu naleteli na prve logistične težave in težave z nedovoljenimi substancami. Kljub izjemnemu vzdušju smo zaznali težave in jih začeli popravljati. Postavili smo jasna stališča o prepovedanih substancah in reorganizirali pravila vstopa na dogodke ter posodobili vpis na seznama gostov.

 
18. December 2015

18. Marec 2016

Obletnica eno leto

Vznemirljiv večer je sledil 18. marca 2016 v Brunarici Braslovče, kjer smo se vrnili na prizorišče, kjer se je vse začelo. V ozračje klasične klubsko glasbe smo vnesli še dodatno dimenzijo z živimi instrumenti. Posebno presenečenje večera je bila gostja Katy Starr, ki nas je očarala s svojo pozitivnostjo, čudovitim petjem ter izjemnim igranjem flavte in saksofona. Vzdušje je bilo tako nepozabno, da se ga mnogi še danes spominjajo. Poleg tega smo prvič povabili tudi DJ-a Teda Funkeja, ki je s svojim komadom več tednov kraljeval na vrhu glasbene lestvice Beatport, kar je dodalo prav poseben čar temu izjemnemu večeru.

18. Marec 2016

20. Avgust 2016

zYpper na NSF2016

Sredi vročega poletnega dne, natančneje v soboto, 20. avgusta, je zYpper prejel povabilo, ki je sprožilo navdušenje vseh. Ponudba je bila izjemna – postaviti svoj floor in koncept na že dobro poznani festival Nature Sound Festival. Lokacija, kamp Braslovče MotoLux, je bila pravo prizorišče za ustvarjanje nepozabnih trenutkov. Čeprav je glavni oder tega dne gostil legendarnega Marka Nastića, smo s svojim prispevkom dodali svoj pečat dogajanju. Atmosfera na festivalu je bila izjemna, polna energije in pozitivnih vibracij, ki so nas navdihnile za prihodnost. Ta dogodek je bil za nas kot prvi korak v smeri razvoja in rasti zYpperja v prihodnosti.

20. Avgust 2016

28. Oktober 2016

Urbani zYpper

Petek, 28. oktober, je bil zapisan v zgodovino zYpperja kot dan, ko smo si dolgo želeli razširiti naše delovanje v bolj urbane predele Savinjske doline. Tokrat smo se preselili v Pušn ‘Šank pr’ Tini, kjer smo pripravili nepozabno zabavo. V ospredje smo postavili kreativnost in ustvarjalnost, zato smo kot posebno gostjo povabili našo prijateljico Urško Novak iz frizerskega salona Gath, ki je pred samo zabavo ustvarjala svoje umetniške kreacije kar v živo. Vrhunec večera pa je dosegel edinstveni Pequeno Urban, ki je na kongo bobnih spremljal legendarni kranjski DJ Grobowshek. Njegova glasba je navdušila in dvignila atmosfero na povsem novo raven. Ob tej priložnosti smo razkrili tudi posebno novico – naslednji dogodek zYpper bo prvič organiziran kar na Koroškem, kar je prineslo dodatno vznemirjenje med našimi privrženci.

28. Oktober 2016

18. November 2016

zYpper na Koroškem

Pobuda za širjenje zYpperja na Koroško je prišla neposredno iz srca Korošcev, ki so s strastjo in zvestobo obiskovali vse naše dogodke v Savinjski regiji. Odločitev, da se jim želimo približati, je bila enostavna in naravna. Tako smo se v petek, 18. novembra, odpravili v Ribiški dom v Dravogradu, kjer smo gostili prvi zYpper dogodek na Koroškem. V sodelovanju s Klemenzom, delom organizacijske ekipe, ki je bil že takrat stalni rezident naših zabav, smo ustvarili nepozabno izkušnjo, ki je zaznamovala začetek koroške različice zYpper. Na tem prvem dogodku smo začeli graditi občinstvo, ki je preseglo naša pričakovanja, in dosegli odlično vzdušje, polno pozitivne energije ter navdušenja.

18. November 2016

20. Januar 2017

zYpper BoilerRoom

Petek, 20. januarja, smo se ponovno zbrali v urbani lokaciji Pušn ‘Šank pr’ Tini, kjer smo skupaj z ekipo Artikus pripravili povsem novo zYpper zabavo. Tokrat smo se odločili za koncept, navdihnjen s slavnim BolierRoomom, kar je pozitivno presenetilo večino naših gostov. Obogatili smo ga z začetno idejo zYpper, ki je vključevala pravo glasbo Oldies Goldies, ki seže do same duše. Vzdušje je bilo izjemno, polno energije in odličnih vibracij, kar je dodalo piko na i nepozabnemu večeru.

20. Januar 2017

17. Marec 2017

Doživeli smo padca

Vsaka zgodba, ne glede na to, kako bleščeča se zdi na prvi pogled, vsebuje tako prijetne kot tudi manj prijetne trenutke. Slednji zahtevajo od nas, da se soočimo s težavami in jih premagamo, kljub vsemu pa vztrajamo in se premikamo naprej. Načrtovan dogodek, ki je bil predviden za petek, 17. marca, na Koroškem, je bil zaradi različnih okoliščin primoran biti odpovedan, pri čemer je glavni razlog predstavljala nizka udeležba. Kljub razočaranju smo se odločili, da bomo usmerili svojo pozornost v nadaljnji razvoj na domačem terenu, medtem ko bomo vizijo razširitve zYpper-ja v druge regije prestavili v prihodnost, ko bodo pogoji bolj primerni in ugodni. To je le ena od ovir na poti, vendar smo prepričani, da bomo s skupnimi močmi premagali vse izzive, ki nam bodo stali na poti, ter nadaljevali svojo zgodbo še močnejši in bolj odločni kot kdajkoli prej.

17. Marec 2017

8. Julij 2017

zYpper on NSF2017

Sobota, 8. julij 2017 – Nature Sound Festival je bil za nas poseben dogodek, saj smo se ponovno pridružili festivalni družbi in postavili svoj oder. Tokrat je festival potekal na čisto novi lokaciji, daleč od vsakodnevnega vrveža in v objemu narave. Naš prispevek k festivalu je bil izjemen, saj smo povabili prave legende elektronske glasbe, ki že dolgo časa niso nastopile pred lokalnim občinstvom. Vzdušje na festivalu je bilo izjemno, polno energije in novih pričakovanj, kar je še dodatno poudarilo našo prisotnost in vlogo v lokalni glasbeni skupnosti.

 
8. Julij 2017

29. Julij 2017

Prvi zYpper za reko Savinjo

Organizacija tega dogodka je zahtevala izjemno velik logistični napor, veliko pridobljenega znanja in ogromno porabljene energije, da smo ga lahko izpeljali. Dogodek je bil načrtovan in izveden 29. julija na obrežju reke Savinje v Šeščah. Vreme nam je bilo naklonjeno, saj smo lahko uživali v sončnem vremenu, ob osvežujočih vodah reke Savinje in odlični klubski glasbi. Začeli smo že zgodaj dopoldne, ob 11. uri, in vzdušje je naraščalo vse do večernih ur, ko smo zaključili ob 22. uri. Ta nepozaben dan, preživet ob reki Savinji, bo ostal v našem spominu za vedno.

29. Julij 2017

6. Oktober 2017

Jesenska različica zYpper

Pred samim začetkom zabave smo se v Brunarici Braslovče razvajali s pečenim kostanjem, nazdravili z moštom in se ogreli ob gobovi juhi. Dogodek je bil tokrat obogaten s prisotnostjo legendarne ikone klubske scene, Funk33. Ta večer je bil zaznamovan tudi z novo podobo zYpperja, ki se je prvič predstavil v prenovljeni celostni podobi ter z novo spletno stranjo, ki je gostila številne skrivnostne kotičke. Poleg tega smo zYpper nadgradili tudi svoj logotip, kar gre v zaslugo našemu prijatelju Maticu, ki je razvil večnamensko obliko in se pridružil ekipi skupaj s svežima idejama Maruše in Sabrine.

6. Oktober 2017

2. December 2017

Zimska različica zYpper

Sobota, 2. december – Zupan Plac Šešče. Zgodbo smo znova razvili na dveh plesiščih in jo obogatili z legendami trance scene. Med njimi je bil tudi znan DJ iz Celja, Reconceal. Vzdušje je bilo nepozabno, saj se še danes nekateri spominjajo teh trenutkov, ki so ostali zabeleženi tudi v nekaj videoposnetkih s tega nepozabnega večera. Zaključili smo ga ob sončnem vzhodu, kar je dodalo prav poseben čar celotnemu dogodku.

 
 
 
 
 
2. December 2017

28. Julij 2018

zYpper za reko Savinjo 2018

Sobota, 28. julij – Letuš. Organizacija tega dogodka je predstavljala velik izziv, saj je bilo poletje izjemno spremenljivo, in lepega vremena skorajda ni bilo mogoče zanesljivo napovedati. Kljub temu smo s trdno voljo in močno željo uspeli pregnati vse oblake, kar je omogočilo našim gostom, da so lahko uživali v poletni različici zYpperja. Ta dogodek je bil pravo presenečenje tudi za nekatere mimoidoče plavalce, ki so se znašli v bližini prizorišča.

28. Julij 2018

28. September 2018

Prvi OG – oldiesgoldies.si

zYpper nadaljuje svojo dolgoročno vizijo, ki sega onkraj običajnih meja zabav. Poleg koncepta “zYpper Secret”, kjer se lokacija razkrije samo povabljenim gostom, smo dodali še “zYpper Open”, kjer sta lokacija in koncept odprtega tipa ter dostopna za vse ljubitelje elektronske glasbe. V petek, 28. septembra, smo ponosno predstavili novo blagovno znamko OG oz. Oldies Goldies. V Celju smo dvignili raven zabave na novo raven ter jo obogatili z umetnostjo in slogom. Glasbeno smo dogodek obogatili z izjemnim tandemom iz Italije, Paolom Barbato in Alexom Donatijem. Več informacij o tem edinstvenem doživetju najdete na spletni strani www.oldiesgoldies.si.

28. September 2018

1. Oktober 2018

Uradno postali društvo zYpper

Z dne 1. oktobra je zYpper postal pravna oseba pod imenom “Društvo za razvoj glasbe in družbene kulture zYpper”, s sedežem v občini Žalec. Vizija društva sega onkraj zgolj glasbe, saj si prizadeva za razvoj in predstavitev elektronske glasbe širšemu občinstvu, spodbujanje različnih umetniških kultur ter ustvarjanje prostora za druženje, športne aktivnosti, izobraževanje in spodbujanje mladih ter vseh ljubiteljev plesa in glasbe. Kljub napredku zYpper jasno sledi svojim koreninam in vrednotam, ki so bile začrtane že v času njenega začetka. Če se vam zdijo vrednote zYpper-ja pomembne in menite, da lahko prispevate k družbenemu razvoju regije, vas vabimo, da stopite v stik z nami preko e-pošte na naslovu info@zYpper.si. Skupaj lahko ustvarimo še boljšo prihodnost za ljubitelje elektronske glasbe in ustvarjalne kulture v naši skupnosti.

1. Oktober 2018

Oktober 2018

oddaja zYpper eXclusive

Glasba je že od samega začetka glavni kamen temeljac naših druženj. Na zYpper dogodkih smo glasbo širili na različne načine, bodisi preko CD-jev, digitalnih medijev ali celo dobrih starih kaset. Nedavno smo razvili idejo ekskluzivnih kompilacij, ki so jih ustvarili DJ-ji, ki so večkrat gostovali na naših dogodkih, in tako predstavili edinstven zvok zYpper-ja. V želji, da se še bolj povzpnemo, je Silverj s svojo vizijo oblikoval blagovno znamko “zYpper eXclusive”, ki je kmalu zatem postala radijska oddaja. Tako smo stopili v javni prostor in sklenili dolgoročno sodelovanje z enim izmed najbolj prepoznavnih radijskih postaj v celjski regiji, Radiom Fantasy. Oddaja je na sporedu vsak petek ob 20. uri, kar omogoča še večjemu številu poslušalcev, da uživajo v edinstvenem zvoku zYpper-ja. Vir: www.rfantasy.si.

Oktober 2018

Oktober 2018

Športna aktivnost – odbojka

Kmalu smo spoznali, da nas povezuje tudi športni duh in ljubezen do odbojke. V poletnih dneh smo veliko časa preživeli skupaj, se zbrali na različnih igriščih in uživali v igri na mivki. Toda ko se je zima približevala, smo željo po igranju odbojke premaknili v telovadnico. Po dogovoru z OŠ Šmartno ob Paki smo pridobili termin, ki smo ga imeli ob nedeljah od 18:00 do 20:30. Reden in razmeroma stalen obisk je bil dokaz, da smo bili predani in strastni odbojkarji. S tem smo sledili tudi viziji zdravega duha v zdravem telesu.

Oktober 2018

24. November 2018

Absolutni zYpper

V sodelovanju z blagovno znamko Absolut smo lansirali novo podobo dogodka zYpper Secret, ki je bil obarvan v čarobne dekorativne odtenke. Ta posebna dekorativna izkušnja je vsem obiskovalcem pustila izjemne in nepozabne spomine, o katerih so gostje še dolgo z veseljem govorili. Dogodek je bil organiziran v soboto, 24. novembra, v Platinum klubu Žalec. Kot posebno glasbeno poslastico smo povabili enega najbolj znanih didžejev, Davea Manalija, ki je že vrsto let prisoten v slovenski glasbeni sceni in se je izkazal za izjemno priljubljeno izbiro. S svojim glasbenim nastopom je pričaral resnično čarobno vzdušje, ki je navdušilo vse prisotne.

24. November 2018

25. December 2018

Božični OG

Zgodba blagovne znamke OG se je nadaljevala in ustvarila čarobno božično vzdušje, ki je mnogim ostalo v prijetnem spominu še dolgo po koncu dogodka. Posebno galerijo, ki so si jo obiskovalci lahko ogledali pred, med in po dogodku, je krasila izjemna umetniška dela in privabila veliko pozornosti. Poleg tega so dogodku dodali poseben čar italijanska rezidenčna didžeja, Paolo Barbato in Alex Donati, ki sta s svojim glasbenim talentom navdušila vse prisotne. Vrhunec večera pa je bil nastop pravega virtuoza na saksofonu, Lovra Ravbarja, ki je s svojim glasbenim nastopom dodal še dodatno dimenzijo vzdušju, ki je ostalo nepozabno.

25. December 2018

22. Marec 2019

Zadnji OG v sezoni 2018/19

Zgodba blagovne znamke OG je v sezoni 2018/19 dosegla svoj višek, ko smo se v nepozabnem vzdušju poslovili od rezidentov Paola Barbata in Alexa Donatija. Tokrat se je njunemu duetu pridružil vrhunski violinist Simone D’Eusanio, ki je s svojimi izjemnimi violinskimi vložki ustvaril edinstvene in nepozabne vibracije. Čarobna atmosfera tega večera bo ostala v spominu vseh prisotnih. Kljub temu pa zgodba blagovne znamke OG še ni končana, saj se že veselimo prihajajoče sezone 2019/20, ko bomo lahko razkrili novega rezidenčnega DJ-ja.

22. Marec 2019

Maj 2019

Preoblikovanje zYpper strani

Naša spletna stran zYpper.si je doživela preobrazbo in zdaj ponuja obsežno zbirko informacij o tem, kaj zYpper predstavlja, kako je nastal, kakšne načrte imamo za prihodnost in kakšnemu poslanstvu sledimo. Z navdušenjem pričakujemo prihodnost in se zavezujemo k podpori širši regiji pri razvoju elektronske glasbe, družbe, umetnosti, druženja in aktivnega športnega življenja. Vse naše dejavnosti so usmerjene v promocijo teh vrednot. Vabljeni ste vsi, ki delite vrednote zYpperja in si želite, da se še naprej razvijamo, da se pridružite naši skupnosti.

Maj 2019

19. Oktober 2019

Nova sezona OG -Jerry Ropero

Zgodba blagovne znamke OG je stopila korak naprej v novo sezono, ki jo je okrepil z nastopom legendarne DJske ikone iz Španije, Jerryja Ropera. Jerry je že dolgo uveljavljeno ime, ki je zavrtel plošče že na vseh koncih sveta. Dogodek je potekal v razkošnem klubu Mansion v Celju, kjer se je plesišče prelevilo v pravo vrelo zabave. Poleg glasbenega spektakla je bila pripravljena tudi galerija fotografij, ki je tokrat navdušila s prispevki treh novih fotografov. Peter Mandelc, Rok Deželak in Sašo Berlovčnik so se pridružili ekipi fotografov, medtem ko je Sabrine Andrini, ki že od samega začetka prispeva k razstavi slik, dodala nekaj svojih izjemnih posnetkov. Vsak fotograf je s svojim unikatnim slogom doprinesel k ambientu s črnobelo estetiko, obogateno s subtilnimi rumenimi elementi.

19. Oktober 2019

Oktober 2019

Odbojka na OŠ Prebold

Tudi letos smo se aktivno vključili v športne dejavnosti, pri čemer je zaslužen Peter Mandelc, ki je prevzel vodstvo odbojkarske ekipe. Vsak četrtek ob 20. uri smo se zbrali v športni dvorani OŠ Prebold, kjer smo uživali v rekreaciji in skupnih trenutkih na igrišču. Kljub izzivom, ki jih je prinesla pandemija Covid-19, nismo opustili naših športnih aktivnosti; čeprav nismo zaključili sezone, smo uspešno odigrali nekaj tekem v celjski dvoranski odbojkarski ligi. Poleg tega smo se pogumno prijavili tudi na odbojkarski turnir Petrin Memorial, ki je potekal v OŠ Prebold, in se odlično izkazali v borbi na igrišču.

Oktober 2019

Maj 2020

Upravljanje dveh igrišč

Nova poletna sezona je prinesla svoje izzive, še posebej v luči epidemije koronavirusa, vendar smo se kljub temu aktivno posvečali igranju odbojke na mivki. Sredi julija smo sodelovali s Občino Polzela in podpisali dvoletno pogodbo o upravljanju dveh igrišč za odbojko na mivki. Čeprav smo se soočali z izzivi, kot je bilo vreme in težave z drugim igriščem, smo uspeli urediti eno igrišče, ki je bilo v celoti funkcionalno. Za drugo igrišče pa imamo v načrtu ustrezno vzpostavitev, da bo tudi to kmalu pripravljeno za uporabo.

Maj 2020

Oktober 2020

Odbojka na OŠ Trnava

Odbojka, šport, ki nas je že zdavnaj osvojil s svojo čarobnostjo, zdaj dobiva novo prizorišče, novo domovanje. OŠ Trnava je postala naša nova oaza, kjer se združujemo ob petkih, ko sonce počasi zahaja in dnevi prehajajo v noči, od 19:00 do 20:30.

Vsak petek prinaša nove izzive, nova spoznanja, nova prijateljstva. Odbojka ni le šport, je naš način življenja, naša strast, naša povezava s skupnostjo. In v OŠ Trnava smo našli nov dom, kjer se lahko združimo, ustvarimo in rastemo skupaj. To ni le igrišče, temveč prostor, kjer se rojevajo sanje, kjer se ustvarja zgodovina, kjer se oblikujejo vezi, ki trajajo.

Ob petkih v OŠ Trnava se rojeva več kot le športna aktivnost. Tu se rojeva skupnost, ki povezuje posameznike v eno srce, eno dušo, eno odbojkarsko družino. In ob koncu vsakega petka, ko se poslavljamo, ostaja v nas utrip skupnega plesa, skupnega boja, skupnih zmage. V OŠ Trnava smo našli več kot le igrišče – tu smo našli dom.

Oktober 2020

November 2020

zYpper trgovina

Da bi še bolj poglobili naše vezi s podporniki in ustvarili trajnejšo povezavo, smo se odločili za poseben korak naprej. Lansirali smo ekskluzivno zYpper blago, ki omogoča našim privržencem, da še bolj poudarijo svojo povezanost z našim imenom in poslanstvom. Vsak nakup pa prav tako prispeva k nadaljnjemu razvoju zYpper-ja, saj s svojim prispevkom podpirate našo rast in razvoj.

V partnerstvu z uglednim podjetjem Reprazent.me smo predstavili naše prve hoodie-je, ki so več kot le oblačilo – so simbol naše skupnosti, našega duha in naših vrednot. Vsak kos blaga je edinstven in na izviren način predstavlja različna področja znotraj zYpper-ja. Vsaka tkanina nosi zgodbo, vsak dizajn nosi energijo naše skupnosti, vsak šiv odraža našo predanost našemu poslanstvu.

Z vsakim kosom blaga, ki ga nosite, izražate svojo povezanost z zYpper-jem in širite naše sporočilo ljubezni do glasbe, umetnosti in skupnosti. Hkrati pa s svojim prispevkom podpirate našo rast in razvoj, saj vsak nakup pomeni korak naprej v naši skupni poti ustvarjanja nečesa večjega, nečesa trajnejšega.

V prihodnosti bomo nadaljevali s širitvijo našega blagovnega asortimana, saj verjamemo, da je vsak kos blaga priložnost za še globljo povezanost med nami in našimi podporniki. Več o našem blagu in prihajajočih novostih lahko najdete na naši spletni strani. Skupaj ustvarjamo zgodbo, skupaj gradimo prihodnost.

November 2020

Maj 2021

Nova sezona odbojke na mivki

Po dolgi zimi, ko so bile naše igrišča za odbojko na mivki prepuščena mrazu in tišini, smo se z veseljem lotili priprav za novo sezono. Hitro smo se lotili dela in ponovno pripravili dva igrišča, pripravljena na vroče poletne dni in razburljive tekme. Aktivno smo sodelovali s lokalno skupnostjo in občino Polzela, da smo lahko zagotovili primerno infrastrukturo za naše dejavnosti.

Z veseljem sporočamo, da smo v mesecu juniju prvič stopili v ospredje v lokalnem občinskem glasilu Polzela. V članku smo predstavili naše aktivnosti na področju odbojke na mivki ter turnirjev, ki smo jih načrtovali v sklopu športnih in družabnih dogodkov. S tem smo želeli še bolj povezati zYpper z lokalno skupnostjo in širiti pozitivne vplive naše dejavnosti na širšo okolico.

Naše sodelovanje z občino Polzela predstavlja le en korak v naši zavezi k aktivnemu sodelovanju z lokalnimi skupnostmi in gradnji trajnostnih partnerskih odnosov. Z navdušenjem pričakujemo nadaljnje projekte in dogodke, ki bodo še naprej krepljeni s podporo in sodelovanjem naše skupnosti. Skupaj gradimo boljšo prihodnost za nas in za vse okoli nas.

Maj 2021

Maj 2021

zYpper dobrodelni fond

Pred začetkom poletne sezone smo sprejeli pomembno odločitev, da bo zYpper deloval tudi kot dobrodelen projekt. Oblikovali smo in uvedli nov koncept, ki temelji na ideji, da določen del vseh prihodkov, pridobljenih iz različnih dejavnosti znotraj našega združenja, namenimo za dobrodelne namene.

Ta inovativni pristop vključuje donacijo 1 € iz vsakega obiska, dejavnosti ali nakupa, ki ga izvedete pri zYpper-ju, v t. i. dobrodelni sklad. Zavezani smo k transparentnosti in odgovornosti, zato se vsa zbrana sredstva vsak mesec evidentirajo in nato dodelijo ustrezno izbranemu dobrodelnemu projektu.

S tem korakom želimo kot skupnost prispevati k pozitivnim spremembam v našem okolju in širše. Naša vizija je ustvariti boljši svet za vse, zato se zavzemamo za pomoč tistim, ki jo najbolj potrebujejo. Vsak vaš prispevek ima pomembno vlogo pri soustvarjanju boljše prihodnosti.

Več informacij o našem dobrodelnem projektu lahko najdete na naši spletni strani, kjer vas vabimo, da se pridružite našemu prizadevanju za dobro. Skupaj lahko naredimo veliko več!

Maj 2021

19. Junij 2021

Prvi zYpper OPEN turnir

19. junija smo stopili korak naprej in pripravili prvi zYpper OPEN, dogodek, ki je združil šport, glasbo in druženje v eno edinstveno izkušnjo. Naš cilj je bil ustvariti priložnost za aktivno sodelovanje in zabavo v skupnosti. Turnir je vključeval dve priljubljeni športni disciplini – odbojko na mivki in ulično košarko. Število prijav za turnir v odbojki na mivki je bilo skoraj polno, kar kaže na velik interes in pripravljenost ljudi za sodelovanje v športnih aktivnostih. Na žalost se zaradi nizke udeležbe košarkarski del turnirja ni mogel izpeljati, a kljub temu smo se osredotočili na to, da smo izvedli odličen dogodek.

Poleg športnih tekem smo poskrbeli tudi za glasbeno vzdušje, saj smo dogodek popestrili z DJ spremljavo. Mladim DJ-jem smo omogočili priložnost, da se predstavijo v luči elektronske glasbe in pripomorejo k vzdušju dogodka.

Turnir je potekal na igrišču na Bregu pri Polzeli, kjer smo ustvarili prijetno okolje za športne aktivnosti in druženje. Kljub nekaterim izzivom smo bili veseli, da smo lahko združili skupnost in ustvarili nepozabno izkušnjo za vse udeležence.

19. Junij 2021

26. Junij 2021

zYpper secret

Po dolgem času smo se ponovno zbrali in zaplesali ob ritmih elektronske glasbe, ustvarjajoč nepozabne trenutke, ki so nas napolnili s pozitivno energijo in veseljem. Občutili smo, kako glasba povezuje ljudi in ustvarja edinstvene vezi med nami.

Dogodek se je odvijal na brunarici Braslovče dne 26. junija, kjer smo se zbrali ljubitelji elektronske glasbe iz različnih koncev. Nastopili so rezidenti dogodka, ki že od samega začetka soustvarjajo in razvijajo zgodbo zYpperja, pričaravajoč nam nepozabne glasbene izkušnje.

Ob pogledu na znane obraze, pa tudi nove povezave, smo začutili pristno povezanost in veselje do skupnega plesa in zabave. V zgodnjih jutranjih urah, ko se je noč že prevesila v dan, smo obljubili, da se bomo kmalu spet zbrali, da ustvarimo še več nepozabnih trenutkov in razvijemo našo skupno zgodbo še naprej. In res se je to kmalu uresničilo.

26. Junij 2021

24. Julij 2021

zYpper secret ob reki Savinji

Po dveh dolgih letih smo se ponovno zbrali ob reki Savinji, kjer smo ustvarili ekskluzivni poletni dogodek, ki je bil namenjen samo povabljenim prijateljem in kolegom. Lokacija je bila, kot vedno, skrbno skrita, kar je dodalo pridih skrivnostnosti in posebnosti celotnemu doživetju.

Dogodek se je pričel že ob deseti uri dopoldan in trajal vse do 22. ure zvečer, kar nam je omogočilo, da smo lahko uživali v celodnevnem doživetju ob reki. Celoten dan je bil napolnjen z glasbo, smehom in plesom, saj smo imeli priložnost prisluhniti vrsti raznolikih DJ-ev, ki so ustvarjali prijeten ambient in vzdušje, primerno sončnemu dnevu.

Ob pogledu na reko Savinjo in obkroženih s prijatelji smo se počutili blagoslovljene, saj smo lahko v naravi, ob glasbi in dobri družbi, ustvarili čudovite spomine in doživetja, ki se bodo zapisala v naše srce za vedno.

24. Julij 2021

14. Avgust 2021

Drugi zYpper OPEN

14. avgusta smo ustvarili nepozabno vzdušje na drugem zYpper OPEN dogodku, ki je obenem bil tudi zadnji v sezoni 2021. Ponovno smo združili šport, glasbo in druženje pod eno streho, ustvarjajoč edinstveno izkušnjo za vse udeležence. Na tokratnem dogodku smo organizirali turnir v odbojki na mivki in ulično košarko, ki sta privabila številne navdušene tekmovalce. Odbojkarski turnir je bil tokrat polno zaseden, kar je bilo navdihujoče, žal pa za košarko ni bilo dovolj ekip za igranje. Kljub temu smo uspeli ustvariti živahno in zabavno vzdušje.

Poleg športnih aktivnosti so se mladi DJ-ji predstavili s svojimi seti elektronske glasbe, ki so dodatno popestrili dogajanje in poskrbeli za vrhunsko glasbeno kuliso.

Dogodek je potekal na igrišču na Bregu pri Polzeli, kjer smo se zbrali vsi ljubitelji športa, glasbe in druženja, ustvarjajoč nepozabne trenutke, ki bodo ostali z nami še dolgo časa.

14. Avgust 2021

23. Avgust 2021

zYpper CASTLE – video stream

zYpper je v letu 2021 razširil svoje projekte z uvedbo nove blagovne znamke zYpper CASTLE, ki na edinstven in pristno oseben način predstavlja slovenske gradove. V prvi epizodi te serije smo se povezali z občino Polzela in ustvarili enourni set, ki je združil glasbo in umetnostno uprizarjanje dveh talentiranih mladih umetnic.

Maša Ferme je s svojimi spretnostmi z obroči in Tina Petek z jogo ter visečim plesom ustvarili čarobno vzdušje, ki je obogatilo glasbeno doživetje. Vrhunski enourni mix glasbe je pripravil Silverj, ki je s svojo glasbo dodal poseben čar celotnemu doživetju.

Celoten video posnetek si lahko ogledate na naslednji povezavi [vstavi povezavo]. Z zYpper CASTLE smo tako združili bogato kulturno dediščino slovenskih gradov z umetniškim izražanjem in glasbenim doživetjem, ustvarjajoč edinstveno izkušnjo za naše občinstvo.

23. Avgust 2021

28. Avgust 2021

zYpper CASTLE Komenda

Blagovno znamko zYpper CASTLE smo združili v odprtem dogodku, ki je bil organiziran ob koncu avgusta na terasi gradu Komenda in v sklopu bara Pasijonka. Dogodek je bil zasnovan kot pravo doživetje, ki se je odvijalo v več fazah in je navdušilo vse udeležence.

Program se je začel ob 18:00 uri in je trajal do 22:00 ure, medtem ko se je uradni del zaključil. V tem času smo goste razvajali s kakovostno glasbo in izjemno atmosfero, ki je vključevala nastope dveh gostujočih DJ-jev, AK in Klemenza. Zapolnili smo teraso gradu Komenda s pozitivno energijo in vibracijami elektronske glasbe.

Po koncu uradnega dela dogodka smo samo za povabljene goste pripravili presenečenje v obliki koncepta zYpper secret, ki se je nadaljeval na drugi lokaciji. Tam smo lahko še bolj neovirano uživali v edinstveni atmosferi in se prepustili ritmom glasbe, ki je povezovala ljudi v nepozabno izkušnjo.

Ta dogodek je bil popoln primer združevanja blagovne znamke zYpper CASTLE z izjemno lokacijo in vrhunsko glasbo, ki je ustvarila nepozabno doživetje za vse prisotne.

28. Avgust 2021

25. September 2021

zYpper secret v jeseni

Pozno jeseni leta 2021 smo pripravili novo zYpper skrivnost za naše prijatelje in kolege. Ta posebna verzija dogodka se je odvijala v pol odprtem in pol zaprtem delu prizorišča, kar je ustvarilo edinstveno atmosfero, kjer smo se lahko povezali in spoznali še bolj globoko.

Za to priložnost smo povabili zelo blizu DJ-je, ki so s svojo glasbo ustvarili čarobno vzdušje in nas popeljali skozi nepozabno glasbeno izkušnjo. Vsak ritmični utrip je bil priložnost za še globlje povezovanje in veselje ob skupnem doživetju.

Ta dogodek je bil ne le priložnost za zabavo, temveč tudi za krepitev prijateljskih vezi in soustvarjanje nepozabnih trenutkov, ki bodo ostali v naših spominih še dolgo časa.

25. September 2021

Oktober 2021

zYpper sporta v dvorani

Kot vsako sezono smo tudi letos začeli s športnimi aktivnostmi, ki nas bodo ohranjale aktivne in zdrave skozi zimsko obdobje. Odbojka ostaja naša glavna dejavnost, saj nas povezuje in nas ohranja fit. Tokrat pa smo dodali še košarko v našo paleto aktivnosti, da popestrimo naše športne izkušnje.

Odbojko bomo igrali v OŠ Trnava vsak petek med 19:00 in 20:30, medtem ko smo za košarko rezervirali srede med 21:00 in 22:30. Čeprav se pri košarki udeležba še malce vztrajno povečuje, verjamemo, da bomo s časom ustvarili navado in pritegnili več igralcev, ki bodo z veseljem postali del naše športne skupnosti.

Pridružite se nam in doživite zabavno in koristno športno terapijo, ki vam bo pomagala ohranjati telesno pripravljenost, hkrati pa vam bo prinesla tudi veliko užitka in druženja. Vabljeni, da se nam pridružite!

Oktober 2021

31. Oktober 2021

zYpper secret helloween

Tokrat smo prvič organizirali zYpper Secret na tematski večer, ki smo ga posvetili praznovanju Halloween-a. Vzdušje je bilo odlično, družba sproščena, polna prijateljev in kolegov, ki so se zbrali, da bi skupaj ustvarili nepozaben večer. Naša dekoracija je bila popolnoma prilagojena temi večera, kar je ustvarilo nekaj izjemno unikatnega in nas popeljalo v čarobni svet Halloween-a.

Po dolgem času smo glasbenemu ustvarjanju dodali tudi živi inštrument. Izbrali smo saksofon, ki ga je s svojim mladostnim in nadarjenim talentom zaigral glasbeni ustvarjalec iz Laškega. Njegova glasba je dodala poseben čar dogodku in naredila večer še bolj poseben in nepozaben.

Vsi smo se strinjali, da je izpadlo izredno dobro in da bi takšen dogodek zagotovo morali še ponoviti. Veselimo se že prihodnjih priložnosti, ko se bomo ponovno združili in ustvarili čarobne trenutke skupaj.

31. Oktober 2021

4. December 2021

zYpper secret zaključek

Kot se za december spodobi, smo pripravili tako imenovani “zYpper Secret Zaključek”, ki se je zgodil v začetku decembra in je na zelo prijeten način otvoril decembrsko rajanje. Tokrat smo se lahko razvajali tudi s posebno pogostitvijo, ki sta jo pripravila dva prijatelja – domači čili, ki smo ga poimenovali “zYpper Chili Sauce”. Okusen čili je dodal pravo pikantno noto večeru in nas ogrel v mrzli zimski noči.

Poleg prijetnega druženja in zabave nas je pričakalo še eno presenečenje večera – odpoved nastopa pevke, vendar smo se kljub temu prepustili ritmom in uživali v glasbi. Dogodek je bil še posebej edinstven, saj se je odvijal na dveh plesiščih, kar je omogočilo še večjo raznolikost glasbe in plesnih ritmov.

Vsi prisotni smo se strinjali, da je bil večer nepozaben in da smo se odlično zabavali ob zaključku leta. Takšni dogodki nas še dodatno povežejo in ustvarijo nepozabne spomine, ki jih bomo ohranili še dolgo v prihodnosti.

4. December 2021

25. December 2021

zYpper secret vesel Božič

Tudi tokrat smo izbrali datum, ki ga še nikoli nismo, in ga dodelali v odlično tematsko zabavo. Lokacija je bila izredno ekskluzivna, kar je dodalo poseben čar celotnemu dogodku. Pripravili smo nepozabno presenečenje večera in v goste povabili pravo legendo elektronske scene – Davea Manali-ja. Njegovo glasbo pozna vsak pravi ljubitelj elektronske glasbe, zato je bila njegova prisotnost prava poslastica za vse nas.

Kot se za božič spodobi, nas je obdaril tudi sneg, ki je ustvaril pravljično vzdušje in nas še bolj povezal z duhom prazničnega obdobja. Zabava se je podaljšala v jutranje ure, saj smo se vsi tako dobro počutili ob ritmih elektronske glasbe in v prijetni družbi.

Ta edinstvena izkušnja nam bo ostala v spominu še dolgo časa, saj smo se lahko prepustili magičnemu vzdušju in ustvarili nepozabne trenutke, ki nas bodo vedno spominjali na ta čaroben božični večer.

25. December 2021

15. Januar 2022

zYpper secret ponovoletni

Ponovoletni zYpper secret se je izpeljal v posebnem in povsem novem ambientu, ki je bil skrbno izbran za ustvarjanje nepozabnega doživetja. Tokrat smo pri zYpperju začeli s konceptom popolne skrivnosti tako na lokacijskem delu kot tudi v programu dogodka. Naš cilj je bil ustvariti doživetje, ki bo povsem presenetilo in navdušilo naše goste.

Tačas smo se odločili, da se bomo držali koncepta popolnega presenečenja in doživetja, kar je prineslo še več napetosti in pričakovanja med obiskovalci. Presenečenje večera je bil nastop Katy Starr s flavto, ki je s svojim talentom očarala vse prisotne. Poleg glasbenega užitka smo praznovali tudi rojstni dan najbližjih prijateljev, kar je dodalo še več veselja in radosti v zraku.

Ta edinstvena izkušnja nas je povezala in nas napolnila s pozitivno energijo za prihajajoče leto. Ponosni smo, da smo lahko ustvarili takšno nepozabno doživetje in se veselimo, da bomo skupaj ustvarjali še več čarobnih trenutkov v prihodnosti.

15. Januar 2022

26. Februar 2022

zYpper secret karneval

Znamenita slovenska prireditev, ki je vedno znana po tem, da poskrbi za izjemno sproščeno in norčavo noč, tokrat ni bila izjema. Vsi obiskovalci so prinesli s seboj svoj edinstveni alter ego, kar je ustvarilo razigrano in živahno vzdušje, polno plesnih korakov in smeha. Kljub temu, da je bila lokacija skrita, kar je dodalo še večji čar dogodku, smo se soočili s prav posebnim logističnim izzivom.

Za uspešen potek dogodka je bilo potrebno premagati ovire, saj parkiranje na lokaciji ni bilo mogoče. Kljub temu smo s skrbnim načrtovanjem in organizacijo uspeli vse goste pravočasno in brez zapletov pripeljati na pravo mesto. Ta logistični podvig je bil ključnega pomena, da smo lahko v polni meri uživali v zabavi in se prepustili čarobnosti večera.

26. Februar 2022

19. Marec 2022

zYpper secret 7. let

Prav poseben trenutek se je ponovno zgodil. Marec je zaznamovan s praznovanjem zYpperjevega rojstnega dneva. Pred sedmimi leti smo stopili na pot, polno izzivov in sanj, ne da bi si predstavljali, kam nas bo ta pot popeljala. In danes, po sedmih letih, se ozremo nazaj in se čudimo nad tem, kako daleč smo prišli. Saj ta pot, ki smo jo začeli, ni le preživela, temveč se je razširila, razvila in ustvarila nekaj, kar niti v sanjah nismo pričakovali.

Vsako leto, ko praznujemo ta poseben dan, se zberemo ob torti, obkroženi s čudovitimi podporniki in prijatelji, ki so z nami delili vsak korak tega neverjetnega potovanja. In vsakič znova je večer napolnjen z nepozabnim vzdušjem, ki nas napolni s toplino in navdušenjem za nadaljnje korake. Občutek hvaležnosti za vsak trenutek, za vsako oviro, ki smo jo premagali, in za vsako zmago, ki smo jo dosegli, nas napolni s ponosom in srečo.

V tej nepozabni noči smo zaznamovali še eno leto, polno rasti in razvoja, z večjo željo in strastjo kot kdajkoli prej. In ob tej priložnosti se želim zahvaliti vsakemu posamezniku, ki je bil del te neverjetne poti. Vaša podpora, vaše prijateljstvo in vaša ljubezen so nas vodili in navdihnili, da smo postali to, kar smo danes.

Za vsako izkušnjo, za vsak trenutek skupnega smeha in solz, za vsako prijazno besedo in gesto podpore se vam iskreno zahvaljujemo. Vaša prisotnost je bila naše največje darilo in največje bogastvo. In obljubljamo, da bomo še naprej delali trdo, da bomo ohranili duh zYpperja in nadaljevali s to neverjetno potjo.

Hvala vam, ker ste bili z nami vsa ta leta. Skupaj smo ustvarili nekaj posebnega, nekaj, kar bo trajalo še mnogo let. Naj bo naša pot še naprej osvetljena z ljubeznijo, strastjo in navdihom. Srečen praznik, zYpper!

19. Marec 2022

30. April 2022

zYpper secret kresovanje

Predstavljajte si ta edinstven ambient: sredi širokega travnika, obkroženega z neomejenim prostorom, daleč stran od vsakega naselja. V središču stoji velik kres, ki se širi toploto in svetlobo, obkrožen s petimi manjšimi kurišči, ki počasi zasvetijo v pričakovanju večernega spektakla. Sonce se počasi spušča na obzorje, barvajoč nebo v odtenke oranžne, rožnate in vijolične, ustvarjajoč čaroben okvir za to posebno priložnost.

V ozadju odmeva odlična house glasba, ki dodaja energijo in vzdušje pričakovanja. Obiskovalci uživajo v sproščenem vzdušju, medtem ko se pripravljajo na vrhunec večera. Čaka se, da se stemni in da se začne uradni program.

Ko sonce zaide za obzorje, se počasi prižgejo ognjena kurišča, ki obkrožajo osrednji kres. Svetloba ognja mehko osvetljuje obraz vsakega obiskovalca, ki se z zanimanjem ozira na plesno animacijo z ognjem, ki začne prikazovati svoje čarobne plesne kretnje.

Napetost in vzdušje na travniku sta na vrhuncu, ko se končno prižge glavni kres. Plameni visoko poskočijo v zrak, ustvarjajoč slikovit prizor, ki osvetli temno noč. Obiskovalci začnejo plesati in se veseliti ob skupnem doživetju.

Ta poseben dogodek je ustvarjen z ljubeznijo do kulture elektronske glasbe in prijateljstva. Ponosno se dviga nad obzorjem kot simbol združevanja in skupnosti. In zagotovo bo to edinstveno doživetje ponovljeno vsako leto, da bi ohranili duh in čar tega posebnega ambienta.

30. April 2022

4. Junij 2022

zYpper OPEN – otvoritev sezone

Prvo soboto v juniju smo stopili na pesek in obarvali travnato pokrajino z barvitimi mešanimi trojkami odbojkarjev in odbojkaric. Bil je otvoritveni turnir odbojke na mivki, dogodek, ki je prinesel svež veter poletja in združil nas s soncem, naravo ter peskom, ki je nežno božal naše prste.

Turnir smo organizirali po žrebu, kar je dodalo pridih nepredvidljivosti in razburljivosti. Vsaka mešana trojka je predstavljala unikatno kombinacijo različnih iger, slogov in osebnosti, kar je ustvarilo pestro in raznoliko tekmovalno polje.

Atmosfera na turnirju je bila sproščena in prijetna, kot nalašč za uživanje v sončnem dnevu ob igri. Igralci in gledalci so se zbrali v prijetnem okolju, polnem smeha, navdušenja in športnega duha.

Turnir je bil izpeljan uspešno, vsaka tekma je bila prava poslastica za oči, polna napetosti in vznesenosti. Obiskovalci so uživali v spremljanju igre ter spodbujanju svojih favoritov.

Otvoritveni turnir odbojke na mivki je bil tako odličen začetek poletne sezone, ki obljublja še veliko več sončnih dni, športnih izzivov in nepozabnih trenutkov na pesku.

4. Junij 2022

11. Junij 2022

zYpper secret poletna sezona

V prijetnem objemu narave, pod odprtim nebom, smo odprli vrata poletni sezoni s posebnim dogodkom, ki je presegel vsa pričakovanja. Začeli smo pozno popoldan in se prepustili čaru sončnega zahoda, ki je obarval nebo v tople odtenke oranžne in rožnate barve.

Celotno noč smo plesali pod zvezdami in mesečino, obdanimi s svetlobnimi utrinki, ki so razsvetljevali temno nočno nebo. Ob glasbi, ki je odmevala v daljavi, smo se prepustili ritmom house glasbe, ki je ustvarjala vzdušje popolnega užitka.

Dogodek je bil poln energije in življenja, saj so se na njem zbrali navdušeni ljubitelji glasbe in plesa. Naši DJ-ji so poskrbeli za nepozabno glasbeno izkušnjo, ki je spremljala naše korake in nas popeljala v svet ritma in melodije.

Vzdušje na dogodku je bilo sproščeno in prijetno, polno smeha, veselja in plesnih korakov. Tri skupine so praznovale posebne priložnosti, kar je še dodatno popestrilo dogajanje in ustvarilo nepozabne trenutke.

Celotno doživetje je bilo resnično nepozabno in presežek vseh pričakovanj. Bili smo priča čarobnemu plesu narave in glasbe, ki nas je popeljala skozi čarobno noč in nas spremljala do jutranjih ur.

11. Junij 2022

1. Julij 2022

zYpper Summer

Prvi zYpper Summer dogodek je bil ustvarjen z namenom, da združi ljubitelje elektronske glasbe v ekskluzivnem okolju GreenValley eko resorta, kjer smo si pod zvezdnatim nebom delili trenutke druženja in glasbe. Čeprav smo se na začetku soočali z nekaj vremenskimi izzivi, smo s pogumom in odločnostjo dogodek izpeljali z enournim zamikom in priredili nepozaben večer.

Posebnost tega dogodka je bila predstavitev koncepta live banda, ki je spremljal elektronsko house glasbo in ustvaril edinstveno glasbeno izkušnjo. Ta inovativni pristop je bil prvi korak k novonastalemu projektu, ki ga še danes razvijamo in nadgrajujemo.

V butičnem ambientu GreenValley eko resorta smo uživali v odličnem vzdušju, ki je bilo prežeto z energijo in navdušenjem. Čarobnost večera je dodatno poudarila bližina narave in zvezdnatega neba, ki je ustvarjalo nepozabno kuliso za naše druženje.

Prvi zYpper Summer dogodek je bil tako priložnost za doživetje nečesa novega in svežega v svetu elektronske glasbe. Skupaj smo ustvarili nepozaben večer, poln glasbe, plesa in prijetnih trenutkov, ki nas bodo še dolgo spremljali v spominu.

1. Julij 2022

9. Julij 2022

zYpper OPEN

Drugi turnir odbojke na mivki v občini Polzela je bil izjemno vroč dan, tako vremensko kot tekmovalno. Kljub peklenski vročini je bilo poletno vzdušje na igrišču nalezljivo, kar je dodalo dodatno energijo in vzpodbudo vsem udeležencem.

Vrhunsko sončno vreme je poskrbelo za odlične pogoje za igro, ki so jih izkoristili tako igralci kot tudi navijači, ki so se zbrali ob robu igrišča, da bi podprli svoje favorite. Udeležba na turnirju je bila izjemno dobra, kar nas še dodatno motivira in navdihuje, da nadaljujemo s podobnimi dogodki v prihodnosti.

Turnir je potekal po sistemu mešanih trojk, kar je dodalo še dodatno dinamiko in pestrost igri. Pravilo prisotnosti vsaj ene ženske v ekipi je omogočilo pravi raznolikost in povezanost med vsemi udeleženci.

Začeli smo zgodaj zjutraj in nadaljevali skozi ves dan, zaključili pa smo v poznih popoldanskih urah. Tekmovanje je privabilo tudi ekipe iz drugih regij Slovenije, kar je dodalo poseben čar in medregijsko tekmovanje, na katerega smo še posebej ponosni.

Skupaj smo ustvarili nepozaben dan, poln športnih izzivov, prijetnega druženja in odlične energije, ki nas bo spremljala še dolgo časa.

9. Julij 2022

6. Avgust 2022

zYpper OPEN – zaključni turnir

Zaključni turnir odbojke na mivki v občini Polzela je bil organiziran po posebnem formatu mešanih dvojk, ki je prinesel dodatno raznolikost in dinamiko v tekmovanje. Ena ženska v vsaki ekipi je zagotovila pester spekter spretnosti in taktičnih pristopov, kar je pritegnilo številne udeležence in navijače.

Turnir je privabil veliko število tekmovalcev in navdušenih gledalcev, kar je dodalo poseben naboj in vzdušje v dogodek. V finalnih tekmah smo bili priča izjemno napetim dvobojem, ki so navdušili tako igralce kot tudi občinstvo. Tekmovanje je bilo resnično prava paša za oči in dušo, saj smo bili priča vrhunskim igram in izjemni borbenosti vseh udeležencev.

Vreme nam je v celoti služilo skozi celoten dan, kar je še dodatno prispevalo k užitku in zadovoljstvu vseh prisotnih. Sončni žarki so nam nudili prijetno toploto, brezhibni pogoji za igro pa so omogočili, da so se tekme odvijale brez težav in prekinitev.

Zaključni turnir je bil tako velik uspeh, poln športnih dosežkov, veselja in prijetnega druženja. Skupaj smo ustvarili nepozaben dan, ki nam bo ostal v lepem spominu še dolgo časa.

6. Avgust 2022

13. Avgust 2022

zYpper Secret – ob reki Savinji

zYpper Secret ob reki Savinji je že skoraj kot praznik, ki ga vsako leto nestrpno pričakujemo. Vsak dogodek je zgodba zase, polna skrivnosti in nepričakovanih presenečenj. Tokrat smo se odločili, da bomo ustvarili čarobno vzdušje nekje ob slikoviti reki Savinji, kjer se lahko povežemo z naravo in uživamo v edinstvenem ambientu.

V letošnjem poletju smo se soočili s posebnimi izzivi, saj nas je večkrat presenetil dež in nalivi, ki so ogrožali našo prireditev. Kljub temu smo s trdo delo in vztrajnostjo uspeli izpeljati dogodek, čeprav nas je bilo manj, smo se zbrali najbolj zvesti ljubitelji zYpper-ja, pripravljeni na nepozabno izkušnjo.

Ta skrivnostni večer ob reki Savinji je bil poln čarobnosti in vztrajnosti. Kljub manjšemu številu udeležencev smo občutili močno povezanost in veselje do elektronske glasbe, ki nas je združila v eno. Življenje je nepredvidljivo, a ravno v teh trenutkih se pokaže naša moč in vztrajnost, da ustvarimo nekaj posebnega, ne glede na okoliščine.

Ob reki Savinji smo ustvarili spomine, ki bodo trajali večno, in se še bolj povezali kot skupnost ljubiteljev elektronske glasbe. Vsak zYpper Secret je edinstvena izkušnja, polna čarobnosti in nepozabnih trenutkov, ki nas napolnijo s pozitivno energijo in navdihom za prihodnost.

13. Avgust 2022

27. Avgust 2022

zYpper Castle

zYpper Castle je že dolgoletna tradicija, ki nas vsako leto popelje na poseben plesni dogodek na gradu Komenda v občini Polzela. Kljub izzivom, s katerimi smo se soočili letos zaradi neugodnih vremenskih razmer v zgodnjih večernih urah, smo nadaljevali dogajanje na after party lokaciji, kjer smo še naprej ustvarjali nepozabne trenutke.

zYpper Castle je več kot le dogodek – je projekt, ki združuje in podpira lokalno skupnost. Zasnovan je iz želje po druženju, promociji lokalne kulture in ustvarjanju edinstvenih izkušenj za vse udeležence. Na gradu Komenda smo ustvarili čarobno vzdušje, kjer smo se prepustili ritmom elektronske glasbe in se povezali kot skupnost.

Ta nepozabni večer je bil tudi posnet v video stream posnetku, ki si ga lahko ogledate in doživite vzdušje zYpper Castle dogodka tudi na daljavo. S tem projektom želimo še naprej spodbujati in promovirati lokalno kulturo ter ustvarjati izjemne izkušnje za vse ljubitelje elektronske glasbe.

zYpper Castle je več kot le dogodek – je doživetje, ki nas povezuje in navdihuje, da ustvarjamo skupaj in podpiramo lokalno skupnost.

27. Avgust 2022

1. Oktober 2022

zYpper Secret – jesen

Prihod jeseni je z zYpper secretom znova prinesel očarljivo in skrivnostno vzdušje, ki nas je očaralo v svoji znameniti luči. Kljub zaključku poletja, ki nas je na številnih dogodkih združeval in krepil vezi, smo se v jesenskih mesecih še bolj poglobili v čare skrivnostnih lokacij in nepozabnih trenutkov.

Skozi ta obdobja smo stkali nova prijateljstva in spoznali številne nove obraze, ki so se pridružili naši skupnosti. S skupnimi močmi smo ustvarili nepozabne trenutke, ki so nas navdihnili in napolnili s pozitivno energijo. Tako smo ustvarili popolno vzdušje, ki je vztrajalo vse do poznega jutra, ko smo se s srci polnimi spominov razšli.

zYpper secret je več kot le dogodek – je doživetje, ki nas povezuje in navdihuje, da živimo v skladu s skrivnostjo in lepoto trenutka. Skozi ta obdobja se zavedamo pomena skupnosti in medsebojnega sodelovanja, ki nas bogati in krepi našo vez med seboj.

1. Oktober 2022

30. Oktober 2022

zYpper Secret – Helloween

Še en skrivnosten večer zYpper Secreta je zaznamoval nepozabno noč, prepleteno z čarovnicami, vampirji in raznolikimi alter egi, ki so nas presenetili s svojo preobrazbo skozi noč. Čeprav so se na začetku dogodka zdela enačna, so se na koncu izkazala za povsem drugačna bitja.

Vzdušje je bilo izjemno, DJ-ji pa so nas popeljali v svet prefinjenega housa, ki je prispeval k temu, da so vampirji in druge krvoločne zveri zaplesali v ritmu glasbe. Ko je prvi sončni žarek pregnal nočne sence, smo z občutkom zadovoljstva vedeli, da smo doživeli nekaj posebnega in nepozabnega.

Ta dogodek je le še ena potrditev, da je zYpper Secret več kot le zabava – je doživetje, ki presega običajne meje in nas povezuje v edinstveno skupnost. S ponosom bomo nadaljevali to tradicijo, ki nas bogati in navdihuje vse nas, ki smo del te skrivnostne pustolovščine.

30. Oktober 2022

3. December 2022

zYpper secret – winter

Z zimo je prišel tudi čas, ko se je zYpper Secret ponovno prebudil v svoji prepoznavni skrivnostni luči. Hladni dnevi so nas povezali na poseben način, ko smo skupaj zbrali v toplini prijateljstva in skupnega užitka. Tokrat smo se odločili popestriti dogodek s prav posebno degustacijo chili omak, ki sta ju ustvarila naša draga prijatelja Grega in Klara. Njihova ljubezen do ustvarjanja in okušanja je dodala poseben čar našemu zbiranju.

In moram priznati, da smo začeli z odličnim zagonom! Vzdušje, ki smo ga ustvarili, je bilo resnično nepozabno. Bili smo eno, združeni v živahni energiji in strastni ljubezni do glasbe, plesa ter vsega, kar nas je obdajalo. Nič ni moglo ustaviti naše navdušenje in veselje, ki sta trajala vse do poznih jutranjih ur. To je bil resnično edinstven trenutek, ki ga bomo nosili v svojih srcih še dolgo časa.

Zima je prinesla s seboj ne samo mraz, ampak tudi toplino skupnosti in povezanosti. Z vsako mrzlo sapo smo začutili še močnejšo vez med nami, saj smo se skupaj soočili s hladom in ustvarili ognjevito atmosfero prijateljstva. In zYpper Secret je bil naš skupni ognjišče, kjer smo se zbrali kot družina in delili trenutke smeha, veselja in ljubezni.

3. December 2022

18. Februar 2023

zYpper Carneval

Ko pride pust, se v zYpperju vedno zavrti posebna čarobnost, ki nas popelje v svet ustvarjalnosti in zabave. Čeprav je sodelovanje v pustnih norčijah povsem prostovoljno, pa se večina odloči vstopiti v svet domišljije in se preleviti v svojega alter ega. Vsako leto pričakujemo, da bodo naši sodelavci in prijatelji prišli oblečeni v najbolj kreativne in domiselne kostume, ter da bodo pripravljeni na norčije in plesno zabavo.

Lokacija, kjer se dogajanje odvija, je vedno skrbno izbrana in skrita, kar pa prinese svoje logistične izzive. Parkiranje na skriti lokaciji zahteva posebno organizacijo, da smo lahko goste pripeljali pravočasno in brez težav. Vendar pa ta poseben izziv le dodaja vzdušju skrivnostnosti in vznemirjenja, ki ga prinaša pustna norčija.

18. Februar 2023

30. April 2023

zYpper Secret za Prvi Maj

Mašina ognjena animacija je bila resnično osupljiva in je dodala še en nivo vzdušju tega posebnega večera. Ko so se plameni prepletali s toplim vremenom, smo vstopili v obdobje pomladi, ki smo ga občutili v vsej njegovi lepoti. Vsak trenutek je bil prežet s prijetno energijo in veseljem, ki sta dodatno obogatila že tako živahno elektronsko sceno ter jo naredila še bolj priljubljeno med obiskovalci.

Ta edinstvena kombinacija ognja, glasbe in toplega vremena je ustvarila nepozabno doživetje, ki se bo zarezalo v spomine vseh udeležencev. Plameni so ustvarjali hipnotične slike, ki so se prelivale po nebu, medtem ko je glasba napolnjevala zrak s čarobnimi zvoki in utripom ritma. Občutek skupnosti, povezanosti in čiste ekstaze je bil tako močan, da se je zdelo, kot da smo vsi postali del nečesa večjega, nečesa transcendentnega.

Vsak obiskovalec je začutil močno čustveno povezavo s trenutkom, ki je bil tako intenziven in edinstven, da se je zdelo, kot da smo za hip stopili iz vsakdanjega sveta in vstopili v nekaj čarobnega. In prav to je bistvo zYpper dogodkov – ustvariti prostor, kjer lahko ljudje doživijo čarobijo trenutka, se prepustijo glasbi in plesu ter ustvarijo nepozabne spomine, ki jih bodo nosili s seboj še dolgo po koncu dogodka.

Tako kot plameni ognja, ki so plesali v noči, so tudi naša srca plesala v ritmu skupne izkušnje, ki je združila vse prisotne v edinstveno in nepozabno doživetje. In prav ta občutek povezanosti je tisti, ki naredi vsak zYpper dogodek tako poseben in neprecenljiv.

30. April 2023

3. Junij 2023

Prvi zYpper OPEN turnirj

zYpper Open turnirji so že vrsto let predstavljali vrhunsko družabno in športno doživetje za vse ljubitelje rekreacije in zabave. Skozi pretekla leta smo organizirali več razburljivih turnirjev v različnih športih, ki so združevali tako izkušene igralce kot tudi ljubiteljske navdušence.

Letos pa načrtujemo izvedbo kar 6 turnirjev, ki bodo še dodatno popestrili poletno sezono. Prvi turnir je že potekal 3. junija 2023, kjer smo skupaj sodelovali v športnem duhu in uživali v druženju na igriščih. Vsak turnir prinaša novo priložnost za povezovanje, tekmovanje in uživanje v aktivnostih na prostem.

Spremljajte naše objave in se pridružite naslednjim turnirjem, kjer bomo skupaj ustvarjali nepozabne spomine in širili duh zYpper skupnosti.

3. Junij 2023

10. Junij 2023

zYpper secret – summer verzija

Poletna različica zypper secreta se je pričela sredi narave, kjer je zvok agregata hitro utihnil pod ritmom umirjenih in afro ritmov, ki so se razlegali izpod prstov DJ Klemenza. Vse je kazalo na nepozaben večer, dokler niso prve kapljice začele oteževati izvedbo dogodka. Kljub temu se nismo dali pregnati. Vztrajali smo, dokler ni nehalo deževati, in nadaljevali do jutranje invazije komarjev, ki pa so nas dokončno pregnali, tudi nas, ki smo skrbno pospravljali za sabo.

Ta večer je bil zaznamovan z vztrajnostjo in odločnostjo, da ne dopustimo, da bi nepredvideni dogodki uničili naše načrte. Kljub izzivom, ki so se pojavili, smo se odločili, da bomo vztrajali in izkoristili vsak trenutek, ki nam ga je ponudila ta edinstvena izkušnja.

To je bila le še ena epizoda v zgodbi zypper secreta, ki nas je naučila, da so najboljše izkušnje tiste, ki jih delimo s tistimi, ki so nam blizu, in da se vrednost vsakega trenutka pokaže v naši sposobnosti, da se soočimo s izzivi in vztrajamo kljub njim.

10. Junij 2023

24. Junij 2023

Drugi zYpper Open

Prvi večerno nočni turnir zYpper Open mešanih trojk na bregu pri Polzeli je bil resnično edinstven dogodek, ki je prinesel športno vzdušje pod zvezdno nebo. Zasnova turnirja, ki je združeval mešane trojke – dve moški in ena ženska v ekipi, je pripomogla k ustvarjanju prijetne dinamike in izjemnega tekmovanja.

Ta format je omogočil še večjo povezanost med igralci različnih spolov, kar je dodalo poseben čar in raznolikost tekmovalnemu polju. Vsaka ekipa je združila svoje moči, spretnosti in strategijo, da bi dosegla najboljše rezultate na igrišču.

Ob vzdušju osvetljenih igrišč, navdušenju igralcev in podpori navijačev je bil turnir resnično pravi spektakel. Poleg intenzivnih tekem smo imeli tudi zabaven dodaten program, ki je poskrbel za nepozabno izkušnjo za vse udeležence.

zYpper Open mešanih trojk na bregu pri Polzeli je tako postal sinonim za športno in družabno srečanje, ki združuje raznolike tekmovalce v eno veliko zgodbo o prijateljstvu, tekmovanju in zabavi pod zvezdami.

24. Junij 2023

15. Julij 2023

Tretji zYpper OPEN

Tretji turnir zYpper Open je bil poseben dogodek, kjer so se tekmovale ženske in moške dvojke. Ta tip turnirja je bil odlična priložnost za predstavitev individualnih spretnosti in taktike posameznih igralcev, saj so se ekipe pomerile v direktnih obračunih.

Ker je bilo na žalost premalo prijavljenih ženskih ekip, smo se odločili, da združimo ekipe ženskih dvojk z moškimi. Kljub temu, da so bile ekipe mešane, smo ženskim ekipam dali nekaj prednosti, da bi jim olajšali konkurenco. Ta poteza je poskrbela za bolj uravnoteženo tekmovanje in omogočila ženskim ekipam, da se počutijo bolj enakovredno v konkurenci.

Kljub temu so se v izločilne boje prebile tudi ekipe ženskih dvojk, kar je bilo izjemno navdihujoče in vzpodbudno. Za njihovo izjemno predstavo in vztrajnost so prejele posebno nagrado, ki je bila priznanje za njihov trud in odlično igro.

Tretji turnir zYpper Open je tako prinesel navdihujočo izkušnjo, ki je poudarila pomembnost enakovrednosti in spoštovanja med spoloma ter hkrati ponudila nepozaben športni dogodek za vse udeležence.

15. Julij 2023

29. Julij 2023

zYpper Summer

zYpper summer je letos doživel izjemno nadgradnjo tako v prostoru kot tudi v programu. Poleg že uveljavljenih elementov, smo ponosno predstavili petčlansko skupino Manhattan, ki predstavlja novo dimenzijo v našem ustvarjanju. Skupina Manhattan je plod razvoja zYpper koncepta in združuje različne glasbene elemente v edinstveno celoto.

Na odru skupine Manhattan boste lahko prisluhnili raznolikim instrumentom v živo, kot so saksofon, bobni, konge, pa tudi vokal in elektronska spremljava kot matrica, ki ustvarja bogat in dinamičen zvok. To je kombinacija, ki vam bo pričarala nepozabno glasbeno doživetje in vas popeljala v svet ritmov, melodij in čustev.

z zYpper summerjem smo želeli ustvariti prostor, kjer se glasba združuje z atmosfero poletne zabave in kjer se lahko obiskovalci prepustijo glasbenim užitkom pod zvezdnatim nebom. Skupina Manhattan je le ena od sestavin tega čarobnega doživetja, ki ga želimo deliti z vsemi ljubitelji glasbe in zabave.

Pridružite se nam na zYpper summer dogodkih in doživite glasbeno popotovanje, ki vas bo prevzelo in navdušilo.

29. Julij 2023

5. Avgust 2023

Četrti zYpper OPEN – odpovedan

Poplavljene savinjske doline so bile prizorišče naravne katastrofe brez primere, ki je zajela širše območje in povzročila obsežno škodo. Izjemno obilne padavine so povzročile poplave in območje celotne doline je bilo prizadeto. Med škodo je bilo tudi igrišče, ki smo ga načrtovali kot prizorišče za turnir, a je bilo zaradi razmer primorano odpovedati.

Naravne nesreče kot ta so nas spomnile na krhkost narave in nujnost solidarnosti in pomoči v času stiske. Kljub uničujoči moči narave, pa je bilo navdihujoče videti, kako se je celotna Slovenija združila in prišla na pomoč prizadetim v naši prelepi dolini. Solidarnost, sočutje in skupno delovanje so bili ključni v času okrevanja po tej hudi nesreči.

Čeprav smo bili primorani odpovedati načrtovan turnir, smo se zavedali, da je pomembneje pomagati pri obnovi in podpori skupnosti v stiski. To je bila priložnost, da pokažemo enotnost in moč človeškega sočutja, ki premaguje vse ovire, ne glede na njihovo velikost.

5. Avgust 2023

26. Avgust 2023

Predzadnji zYpper OPEN

Predzadnji turnir odbojke na mivki je bil izveden v izjemno vzdušje in slogu mešanih dvojk, kar je prineslo dodaten čar in dinamiko na igrišče. Udeležba je bila izjemna, saj so se na turnir prijavile ekipe iz različnih koncev Slovenije, kar je prikazalo pravo borbenost in tekmovalnost med igralci in igralkami na pesku.

Kljub izzivom, ki jih je prinesla organizacija, smo turnir uspešno izpeljali, kar je bilo veselje za vse udeležence in navijače ob igrišču. Ena od velikih sreč je bila tudi, da igrišče ni bilo hudo poškodovano, kar nam je omogočilo, da smo izvedli turnir brez težav.

Ta turnir je bil še ena priložnost za druženje, tekmovanje in uživanje v igri odbojke na mivki, ki je postala prava tradicija in privablja ljubitelje tega športa iz vse Slovenije. Skupaj smo ustvarili nepozaben dogodek, poln strasti, športnega duha in pozitivne energije, ki bo ostal v spominu vseh udeležencev.

26. Avgust 2023

9. September 2023

Manhattan v Lokalu Celje

Po uspešni premieri skupine Manhattan smo se odločili, da počasi začnemo skupino predstavljati tudi širši javnosti. Zgodbo smo prvič predstavili v Celjskem Lokalu, kjer smo stopili na pot prvih promocijskih korakov. Vemo, da se vsaka pot začne s prvim in morda majhnim korakom, a ravno ta korak je tisti, ki odpira vrata novim možnostim in priložnostim.

Izjemno smo hvaležni našim najzvestejšim oboževalcem, ki nas že nekaj časa spremljajo in so nas podpirali na vsakem koraku. Njihova ljubezen in podpora sta neprecenljivi in nas nenehno motivirata, da stopamo naprej in se razvijamo. Vemo, da bo naslednje leto prineslo še več novih obrazov in poslušalcev, in komaj čakamo, da delimo našo glasbo z vsemi ljubitelji dobre glasbe.

Vsak nastop, vsak intervju, vsaka predstavitev je priložnost za nas, da pokažemo, kdo smo in kaj znamo. In čeprav je za nami že nekaj korakov, se zavedamo, da je pred nami še veliko dela in izzivov. A z vero v našo glasbo in podporo naših oboževalcev smo prepričani, da bomo premagali vsako oviro in dosegli svoje sanje.

Zahvaljujemo se vsem, ki ste z nami na tej poti, in vas vabimo, da nas spremljate še naprej. Skupaj bomo gradili zgodbo skupine Manhattan in ustvarjali nepozabne glasbene trenutke, ki bodo ostali z nami za vedno.

9. September 2023

16. September 2023

Zadnji zYpper OPEN

Zadnji turnir odbojke na mivki je bil poseben, saj je bil namenjen ekipam žrebanih trojk, kar je ustvarilo dinamično in zanimivo tekmovanje. Podobno kot pri prvem turnirju, so bile ekipe zelo enakovredne, kar je dodalo napetost in vzdušje tekmi. Takšen tip turnirja je namenjen ne le tekmovanju, ampak tudi povezovanju in spoznavanju, saj se ekipe izžrebujejo naključno, kar omogoča, da se igralci med seboj bolje spoznajo in ustvarijo močnejše vezi.

Zadnji turnir je bil tudi odločilen, saj je določil zmagovalca celotne sezone turnirjev. Zmagovalec je prejel prestižno nagrado – profesionalno žogo Mikasa, kar je bilo pravo priznanje za njihov trud, predanost in športne dosežke v sezoni.

Ob tej priložnosti se zahvaljujemo vsem, ki ste bili z nami skozi celotno sezono, ki ste sodelovali, navijali in ustvarjali nepozabne trenutke na igriščih na mivki. Vaša podpora in strast do odbojke sta bili ključni za uspeh in vzdušje na turnirjih. Se vidimo v letu 2024, ko se bomo znova srečali na odbojkarskih igriščih in skupaj ustvarjali nove spomine in izkušnje.

16. September 2023

Oktober 2023

Odbojka v OŠ Trnava

Zaradi izjemnega zanimanja in uspešne sezone smo se odločili razširiti naše športne aktivnosti v dvorani, z osredotočenjem na odbojko. Navdušenje med udeleženci je bilo izjemno, kar nas je spodbudilo k hitremu ukrepanju in iskanju dodatnih možnosti ter rešitev, ki bi omogočile še boljše izkoriščanje dvoran. Naš cilj je zagotoviti, da lahko vsi ljubitelji odbojke in športa na splošno uživajo v visoko kakovostnih in dobro organiziranih aktivnostih, kjer lahko izpopolnjujejo svoje veščine v prijetnem in spodbudnem okolju dvorane.

Zato smo vzpostavili dodatne termine rekreacije v OŠ Trnava, ki bodo potekali ob petkih med 19:00 in 20:30. Tako želimo omogočiti večjemu številu ljudi, da se nam pridružijo in aktivno preživijo svoj prosti čas ter se obenem posvetijo izboljšanju svoje telesne pripravljenosti in spretnosti v odbojki. Vabimo vas, da se nam pridružite in skupaj ustvarimo navdihujoče športno vzdušje ter gradimo skupnost ljubiteljev odbojke.

Oktober 2023

30. Oktober 2023

zYpper secret – Helloween

Posebna verzija zypper secreta je bila posebna predvsem zaradi izjemne ustvarjalnosti Sare Kristavčnik, ki je s svojo kreativnostjo izdelala maske in zlila v modele vse svoje čare gore. Njene umetnine so obogatile ambient dogodka in dodale prav poseben čar celotnemu doživetju.

Občutili smo izjemno vzdušje, ki je v nas prebudilo občutek povezanosti in navdušenja. Glasba, ki je odmevala izpod prstov mojstrov elektronike, je dodala še dodaten naboj in nas popeljala na posebno glasbeno potovanje.

Ko je sonce že pričelo vzhajati, smo se še vedno zadrževali v družbi zvestih zypper fanov, ki niso želeli zapustiti tega edinstvenega dogodka. Občutek skupnosti in veselja do glasbe je bil tako močan, da smo se težko poslovili od tega nepozabnega večera.

Ta posebna verzija zypper secreta nas je naučila, kako dragoceno je sodelovanje in ustvarjalnost ter kako pomembno je, da ohranjamo navdušenje in veselje do skupnih doživetij.

30. Oktober 2023

November 2023

Prekreacija v OŠ Prebold

Novembra smo izvedli nadgradnjo dodatnega termina in sistema obveščanja, ki je takoj naletel na pozitiven odziv in pohvale zaradi transparentnosti ter učinkovite organizacije obeh terminov. Delno odgovornost za organizacijo je prevzel Jan, ki skrbi za pravilno in pravočasno obveščanje vseh udeležencev.

Za drugi termin smo s pomočjo OŠ Prebold uspešno organizirali prostor, ki bo na voljo ob četrtkih med 17:00 in 18:30. S tem smo omogočili dodatno priložnost za aktivno ukvarjanje s športom in izboljšanje spretnosti v odbojki tudi v drugem delu tedna. Vabimo vse ljubitelje športa, da se nam pridružijo in skupaj ustvarimo še bolj dinamično in navdihujoče okolje za vadbo in druženje.

November 2023

10. November 2023

Manhattan na Nebotičniku

Zasnova glasbene skupine Manhattan je bila premišljena in temeljito izvedena, zato smo lahko kmalu po prvih korakih že občutili prve sadove naše ustvarjalnosti. Privabili smo posebno povabilo na zasebno zabavo v prestižnem Nebotičniku v Ljubljani, kjer smo imeli priložnost svojo glasbo predstaviti elitni družbi.

Navdušenje in razumevanje house scene ter celotnega koncepta skupine Manhattan sta bila opazna med vsemi prisotnimi. Atmosfera na plesišču je bila nalezljiva, polna energije in pozitivne vibracije, kar je dodatno spodbudilo naše uživanje v glasbi in nastopu.

Za nas je bilo neprecenljivo videti, kako so naši poslušalci uživali v glasbi, ki smo jo s strastjo in predanostjo ustvarjali. Vsak ritmičen utrip, vsak plesni korak je bil izraz njihovega zadovoljstva in navdušenja, kar nas je še dodatno motiviralo in navdihnilo.

Za nas je bila ta privatna zabava v Nebotičniku več kot le nastop. Bila je potrditev našega truda, vztrajnosti in predanosti glasbi. In kljub temu, da smo se zabavali in uživali ob spremljanju navdušenja naših poslušalcev, smo hkrati čutili tudi občutek ponosa in zadovoljstva, ker smo lahko delili našo glasbo s tako razumevajočo in strastno publiko.

10. November 2023

29. December 2023

Mahattan v Galactiki Velenje – Privat

Manhattan se je že na drugi privat zabavi in med ljubitelji house scene znašel v pravem vzdušju. Sami ljubitelji elektronske scene so se takoj vklopili v njihov vibe, ki so ga z večkratnimi vajami že pripeljali do neke perfekcije v nastopu, tako v samem šovu kot tudi izgledu. Njihov repertuar, ki obsega več kot 13 dodelanih komadov, bo počasi ugledal luč medijev in studijskih posnetkov, ki jih bodo promocijsko izdali kot mashup izdelek. Z dovršenim stilom se bodo predstavili še širši publiki, ki bo deležna edinstvene glasbene izkušnje in čustvenega potovanja skozi zvok in ritme, ki jih ustvarjajo.

29. December 2023

30. April 2024

zYpper secret – kresovanje

Ogenj, ta starodavni element, ki že od nekdaj vzbuja človeško domišljijo in nas nagovarja na globlji ravni. V naši kulturi in tradiciji je ogenj simbol moči, prenove in strasti. Ko se ognjene luči razplamtijo in ognjene iskre plešejo v nočnem zraku, nas prevzame čarobnost tega prastarega elementa.

Ogenj nas spodbuja k plesu na načine, ki jih morda ne znamo niti sami razložiti. Morda je to njegova toplota, ki nas greje in osvobaja naše telo, ali pa njegova svetloba, ki nas navdaja z energijo in vznemirjenjem. Ne glede na razlog, ogenj vedno v nas prebudi nekaj posebnega, nekaj divjega in osvobajajočega.

Ob novih glasbenih dodatkih, kot je kitara, ki se bo morda pridružila skupini Manhattan, ogenj postane še močnejši element našega glasbenega doživetja. Njegov ples v ritmu glasbe nam omogoča, da se prepustimo strastem in čustvom, ki jih glasba v nas vzbudi.

In tako, ob ognju in glasbi, se ples združi z dušo in telom, ustvarjajoč nepozabne trenutke, ki nas povezujejo in osvobajajo naše notranje zatohlosti. Ogenj nas spodbuja, da izrazimo svojo edinstvenost in se prepustimo toku življenja, ki nas vodi v neznano, a hkrati osvobajajoče in navdihujoče dimenzije.

30. April 2024
VEČ INFO
VEČ INFO
VEČ INFO
Previous slide
Next slide
Scroll to Top