dance

Kreiramo svet skozi frekvence

V svetu, kjer se hitrost življenja včasih zdi nepopustljiva, je zYpper Dance kot svetla luč, ki nas vabi k trenutkom, ko lahko popolnoma zadihamo in se prepustimo ritmu glasbe. Zabava, povezovanje in uživanje v glasbi postanejo ne le način preživljanja časa, temveč prava umetnost izražanja.

zYpper Dance ni le projekt, je gibanje. Je poziv mladim, pa tudi tistim mladim po srcu, da se prepustijo melodiji in se izgubijo v ritmu elektronske house glasbe. Vendar ples ni le gibanje telesa; je način izražanja, način, kako pustiti, da se naša duša izrazi skozi gibe.

Ko stopimo na plesišče, se odpre svet možnosti. Vsak korak, vsaka gesta postane naša beseda, ki jo pripovedujemo skozi gibanje. In z elektronsko glasbo kot našim zvestim spremljevalcem, se lahko izrazimo na načine, ki jih morda nismo vedeli, da so nam na voljo.

Organizirani dogodki postanejo prizorišče, kjer lahko svoje plesne talente pokažemo svetu. A zYpper Dance želi biti več kot le to. Želimo postati prostor, kjer se lahko razvijajo različne plesne dejavnosti in kjer se lahko ustvarjajo nove povezave med skupnostjo.

Z vsakim korakom in vsakim gibom, zYpper Dance gradi mostove med ljudmi. Z vsako noto glasbe, ki jo občutimo v svojih srcih, ustvarjamo vezi, ki nas povezujejo in krepijo naše skupnosti.

In čeprav smo na začetku svoje poti, verjamemo, da bomo sčasoma pritegnili še več plesnih dejavnosti in ustvarili močno, povezano skupnost, ki bo plesala skupaj v ritmu življenja. zYpper Dance je zato več kot projekt; je poziv k povezovanju, izražanju in soustvarjanju skupne zgodbe, ki jo pišemo vsi skupaj.

VEČ INFO
VEČ INFO
VEČ INFO
Previous slide
Next slide

zYpper Secret je kot ključ,

ki odpira vrata v skrivnostni svet ekskluzivnih doživetij, kjer se na izbranih, neznanih lokacijah združijo le povabljeni prijatelji. Tu se naravni vtisi, house glasba in nalezljiva pozitivna energija združujejo v enkratno izkušnjo, ki presega običajne zabave. V ozadju tega skrivnostnega dogodka stoji koncept zYpper Music, ki predstavlja našo strast do razvoja elektronske house glasbe. Ta glasba ni le ozadje, temveč srce in duša naših ekskluzivnih zabav, kjer se ustvarja prostor za popolno izražanje in poglobljeno doživetje.

 

zYpper Summer predstavlja več

kot le običajen poletni dogodek na prostem. Je izjemno doživetje, ki nas popelje v čarobni svet narave, glasbe in pozitivne energije. Ko stopimo na prizorišče, nas objame nežna sapica, sončni žarki pa nas prijazno pozdravijo, ko se prebijajo skozi goste veje dreves. V ozadju se razlega prijetna glasba, ki nas popelje v drugačen svet, svet, kjer se lahko prepustimo plesu in uživanju v vsakem trenutku. Čutimo, kako se naše telo prepušča ritmu, kako naše srce bije v sozvočju z glasbo, kako vsaka celica našega telesa začuti to edinstveno energijo.

 

zYpper Castle je kot vrata

v preteklost, ki se odpirajo pred nami, vabijoč nas v čarobni svet slovenskih gradov. Tu se starodavna zgodovina in sodobno druženje prepletata v harmonični simfoniji, ki odmeva kot reka zgodovinskih anekdot. Občutimo čarobnost druženja, plesa, in šegavosti, ki sežejo v globine arheološke preteklosti. Ob vsakem koraku se zdi, da stopamo po poti veličastnih viteških legend ali da se zapletamo v nevidne niti zgodovinskih prizorov, kjer se preteklost dotika sedanjosti.

 

V vsakdanjem toku časa se skriva neizmerna lepota doživetja, kjer se naša pričakovanja prepletajo z našo ustvarjalno voljo, razkrivajoč čarobnost vsakdana. Umetnost se izraža v različnih oblikah, a v vsakem izmed nas prebudi neizmerno življenjsko silo, ki poganja naše strasti in oblikuje našo identiteto. Fotograf se v svojem svetu prebudi ob vsakem pritisku na sprožilec fotoaparata, kjer se zdi, da čas zastane, in prostor oživi. Skozi objektiv ujame vsak trenutek, vsako čustvo, kar se nato odraža v njegovih fotografijah kot globok odsev resničnosti. Vsaka fotografija je zgodba sama zase, ki pripoveduje o življenju, ljubezni, bolečini, in upanju, ki se prepleta v vsakdanjem dogajanju.

Podobno kot fotograf se tudi DJ znajde v svojem elementu, ko se zavrtijo prvi ritmi elektronske glasbe. Skozi mešalno mizo izraža svojo notranjo vibracijo, izbirajoč zvoke, ki resonirajo s čustvi v danem trenutku. Vsaka pesem postane potovanje, vsak zvok pa čarovnija, ki poveže DJ-ja s plesiščem in poslušalci. V tej interakciji se rodi harmonija, ki presega meje besed in seže v globine človeške duše.

Umetnost ni le stvarnost, temveč prepletanje čustev, izkušenj in trenutkov, ki oblikujejo naše bivanje. Vsak dotik, vsak ton, vsaka slika je kot šepet časa, ki nas spominja, da smo del nečesa večjega. V tem nenehnem toku dogajanja je pomembno, da se ustavimo, okusimo vsako nianso življenja in se prepustimo čarom vsakdana, ki nas napolnjujejo z življenjsko energijo.

V zgodbah vsake umetniške stvaritve se skriva edinstvenost človeškega izraza, ki se neponovljivo odraža v vsakem delu. Vsak umetnik, vsak ustvarjalec nosi v sebi neizmerno moč in ustvarjalno energijo, ki jo lahko prenaša skozi svoje delo. V globinah njihovega izraza se skriva univerzalnost, ki nas povezuje in navdihuje, da raziskujemo nove dimenzije človeškega doživetja.

Vsak trenutek, vsaka izkušnja je priložnost za odkrivanje, rast in preobrazbo. Umetnost nas vabi, da se prepustimo toku ustvarjalne energije, ki nas napolnjuje z življenjsko strastjo in nam daje moč, da zasijemo v polnosti svojega izraza.

Začnimo na glasbenem odru, kjer je zYpper eXclusive vstopil v vaša ušesa kot val elektronskih vibracij, ki so odmevale skozi čas in prostor. Radijska oddaja, ki je začela svojo pot v oktobru leta 2018, se je hitro uveljavila kot ena izmed najbolj priljubljenih v celjski regiji. Vsak petek ob 20. uri se je na frekvencah Radia Fantasy razvijal glasbeni spektakel, ki je trajal eno uro in vas je popeljal v svet klubskih ritmov, nežnih melodij in raznolikih zvočnih pokrajin.

zYpper eXclusive ni bila le običajna radijska oddaja; je bilo glasbeno potovanje, ki se ježilo v globine elektronske house glasbe. Vsak teden vas je vodil izkušeni gostujoči DJ, ki je z izjemnim glasbenim izborom in tehnično spretnostjo ustvarjal enourni set, poln energije in čustev. Med njimi smo našli domače talente in uveljavljena imena, ki so bila prepoznana tako na regionalni kot mednarodni ravni. Spretno so izbirali zvoke klasičnega housea, soul glasbe, diska ter bolj živahnih ritmov, kot so funky ali afro house, in se občasno poglobili v podzemne zvrsti, kot so deep, progressive in tech house.

Pomembno vlogo pri oblikovanju oddaje je igral urednik Silverj, ki je s svojim izjemnim poznavanjem glasbene scene in strastjo do elektronske glasbe skrbno izbiral in pripravljal glasbene vsebine. Poleg tega se zYpper eXclusive širi tudi preko meja Slovenije, saj je postala priznana platforma za mednarodno sodelovanje. Med najnovejšimi dosežki oddaje je bilo sodelovanje z znanimi imeni, kot so Jerry Ropero, Alaia & Gallo, Paolo Barbato, Max Millan, Amorhouse in mnogi drugi.

Celoten arhiv oddaj je na voljo na kanalu MixCloud zYpperja, kjer lahko vsakdo najde svoj glasbeni raj in se prepusti valovom elektronske glasbe. zYpper eXclusive ni bila le radijska oddaja; je bila glasbena izkušnja, ki združuje ljubitelje elektronske glasbe in ustvarja edinstveno atmosfero, v kateri se vsakdo lahko prepusti ritmu in melodiji.

 

VEČ INFO
VEČ INFO
VEČ INFO
Previous slide
Next slide
Scroll to Top