summer

zgodbe poletja

Pod zvezdnatim nebom, kjer se nebo razteza v neskončnost, in kjer se vsaka zvezda zrcali v naših očeh, se odvija naša nepozabna zgodba, ki nas popelje na globoko doživetje, prežeto s starodavno modrostjo tisočletij. Medtem ko čutimo toplino sonca, ki nežno objema vsak centimeter našega bitja, in osvežujoč dotik vetra, ki prebuja naša čutila, občutimo rodovitnost zemlje, ki nas hrani, in vodo, ki nas dopolnjuje, s tem se zavedamo starodavnih energijskih sil, ki so bistvene za naše bivanje in razumevanje sveta.

Vsak sončni zahod, vsak vzpon lune in vsaka zvezda na nebu nas spominjajo na pomembnost trenutnega bivanja, na dragocenost povezanosti z naravo in na nujnost odprtosti za nove izkušnje. V tej neskončni simfoniji življenja zYpper Summer poskuša prebuditi in odkriti vse te skrite kotičke veselja, radosti in notranjega miru, ki so ključni za rast in izpolnitev.

energija . . .

Starodavniki … so verjeli, da svet tvorijo štirje osnovni elementi – Ogenj, Voda, Zrak in Zemlja. Ti elementi so predstavljali kritične energetske sile, ki so vzdrževale življenje v vesolju. Dele materije ali fizičnega vesolja so sestavljali prav ti elementi, medtem ko je človeško telo predstavljalo nekakšno fizično tvorbo, ki deluje na materialnem področju. Zdi se, da je človek sestavljen iz teh štirih elementov, ki ga usmerjajo in ohranjajo v ravnovesju, kar omogoča fizično in psihično blagostanje.

Ugotovljeno je bilo, da fizični svet združuje štiri glavne lastnosti – vročino, hlad, suhost in vlago. Kombinacija vročega in suhega je privedla do nastanka Ognja, medtem ko je kombinacija vročega in mokrega ustvarila Zrak. Hlad in suhost sta oblikovala Zemljo, medtem ko je kombinacija hladu in vlage ustvarila Vodo. Za oblikovanje življenja pa so ti štirje elementi potrebovali še nekaj več – In to si lahko ti, element življenjske sile, človek, kot nekakšen kanal za pretakanje eterične energije in življenjske sile skozi telo ali element življenjske sile, imenovanega “eter”, “duh” ali “prana”.

ogenj

prvi element, ki naj bi se rodil ob nastanku vesolja, ima široko paleto pomenov in simbolike. Pripisujejo mu preobrazbene in prečiščevalne moči – lahko daje toplino in omogoča življenje, a hkrati lahko tudi gori in uničuje. Na duhovni ravni simbolizira svetlobo, medtem ko na fizični ravni predstavlja sonce ali plamen. Ogenj je sinonim za neverjetno energijo, aktivnost, ustvarjalnost, strast, svobodo, moč, ljubezen, vizijo, jezo, moč, voljo, samozavest, pogum in dinamiko.

V kontekstu poletne sezone zYpper je element ognja povezan s smerjo jug.

voda

znan simbol sanj, zdravljenja in pretočnosti, nosi s seboj močno simboliko. Predstavlja pretok, čiščenje, regeneracijo, stabilnost, moč, spremembe, plodnost, predanost, sprejemanje in brezpogojno ljubezen. Simbolizira tudi koncept smrti in ponovnega rojstva ter je lahko življenjska, a hkrati tudi uničujoča. Sveža voda simbolizira življenje in dobro zdravje, medtem ko onesnažena ali stoječa voda ponazarja slabšo vitalnost.

V kontekstu jesenskega časa zYpper-ja je voda povezana s smerjo zahoda.

zrak

Povezana je z dihanjem življenja in pripisana čistilni moči. Zrak simbolizira komunikacijo, inteligenco, zaznavanje, znanje, učenje, razmišljanje,   domišljijo, ustvarjalnost, harmonijo in potovanje. Ta vir življenja lahko včasih postane tudi sila strašnega uničenja.

Zrak je povezan s pomladno sezono zYpper-ja in njegova ustrezna smer je vzhod.

zemlja

Element Zemlje nosi moč čiščenja ter simbolizira blaginjo, plodnost, stabilnost, urejenost, preživljanje, ustvarjalnost, fizično obilje, prehrano, trdnost, zanesljivost, varnost, trajnost, intuicijo, introspekcijo in modrost.

Povezan je z zYpper zimo in s smerjo severa.

VEČ INFO
VEČ INFO
VEČ INFO
Previous slide
Next slide

pretekli dogodek . . .

Skozi objektiv kamere smo zajeli posebne trenutke, najpomembnejši pa ostajajo vtisnjeni v naša srca in spomine.

lokacija . . .

Skozi objektiv kamere smo zajeli posebne trenutke, najpomembnejši pa ostajajo vtisnjeni v naša srca in spomine.

zypper majice in hoodies . . .

Na voljo so bele ali črne majice oz hoodiji. Tisk je več barven. Majice so moške in ženske, hoodiji pa unisex. Skrivnostni napis in naključna besedila črpamo iz našega znamenitega zYpper Univerzuma, ki vsakemu prinaša posebno sporočilo. Prepusti se temu skrivnostnemu toku življenja 😉 

Željeno kombinacijo dorečemo ustno oz mal poklepetamo in dorečemo. Klikni na sliko za povečavo;

karte . . .

Imamo koncept izbire. Preveri bonitete in po izbiri doniraj kolikor se ti zdi, da ti je v ta dogodek, skupaj s programom, zgodbo zYpperja, vredno prispevati.

  • Tier 1 = 12€
  • Tier 2 = 15€ (vključuje 1x welcome drink)
  • Tier 3 = 19€ (vključuje 2x welcome drink)
  • Tier 4 = 25€ (vključuje 1x cocktail drink)
  • Vip Tier = 35€ (vključuje 2x cocktail drink)

Podpora se lahko izrazi tudi z nakupom majice ali hoodija. Na dnu strani so primeri. Ob nakupu te kontaktiramo za velikost in model.

  •  Tier 1 + majica zYpper = 40€ (te kontaktiramo)
  •  Tier 1 + hoodie zYpper = 55€ (te kontaktiramo)
Scroll to Top